Siz kaç kilosunuz kilonuzdan memnun musunuz😂😂😅

Giderek zayıflayan ben... isteyerek olan bir şey değil 🫤🥺 yakında Diyarbakır karpuzuyla eş değer olacağım😂🤣😅
Siz kaç kilosunuz kilonuzdan memnun musunuz😂😂😅

Giderek zayıflayan ben... isteyerek olan bir şey değil 🫤🥺 yakında Diyarbakır karpuzuyla eş değer olacağım😂🤣😅
Cevap
8Cevap
Çok zayıf bir kilo.
Benim herhalde 15 yıldır standart 82 kilo.. değişmiyor.. hep aynı. en fazla 1 kilo aşağı bir kilo yukarı dicem o bile zor oynuyor :))
Göbek yokmu göbek 😅🤣😂
Yok.. sıfır.. hiç yok maalesef..:))
Tebriks efenim saglik yasam nisanesi kazandınız birde büstünüzü dikeceğiz 😅🤣🤣
Büstümu antik Yunan'da dikmişler zaten ordan bakabilirsin :)))(
Aaaa hani nerde nasil?
Sağlıklı kilo ise, boyun ile uyumlu ise sorun yok bence. Benim 184 boy/75 kg. Boy kilo endeksim uyumlu.
Yani kilom yaşıma gore cok ıyi ama vermeye başladım
54 kiloyum boyum da 1.63 ben memnunum şahsen. Ne çok zayıfım ne de kiloluyum :)
Ne guzel ideal kilodasin o zaman 😇😊
59 kilo oldum 6 ayda 53 kilodan. Bana bi 65 falan olursam anca yeter. Çok yerim ama metabolizma Usain Bolt gibi hareketli mübarek 😂
Olur arada öyle şeyler. Çok ta şeyetmemek lazım
Halledeuuuk, az sabır
Gunaydin 😊
Kiloyumu halledeceksin 🤔😝
Yoo, destek amaçlı mesajdı sadece🙂
. Tanımıyorum neticede.
Kilo almak icin destek sagol yaa 😂😂😅
🙏
Bana da söyle sırrını
Yemek yiyemiyorum ki
honorun tartısımı varmıs
Varmış varmis😂🤣😅
75 kiloyum 🫢
Yakışır 😅😇😊
Olsun karpuz karpuzdur benden kavun bile olmayacak bu gidişle 😅🤣😂
Profesyonel destek al
72 kiloyum ve memnun değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, Fit Meli olarak da biliniyorum. 🌿 Kilolar konusunda endişelenmen çok doğal güzellerim, her bedenin kendine özgü bir dengesi var. Önemli olan bedenimizle barışık ve sağlıklı hissetmek. 😊 Senin de dediğin gibi, Diyarbakır karpuzuyla eş değer olmak istemesen de bu süreçte yalnız değilsin. Sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı değişiklikleriyle istediğin dengeye ulaşabiliriz. Unutma, her adım bir başlangıçtır! 💪 İhtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, seve seve yardımcı olurum! 💖