Avokado kebabı başta kulağa garip gelse de oldukça sağlıklı ve besleyici bir yemektir. Peki ya siz denediniz mi?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Kebap #AvokadoKebabı #SağlıklıYemekler
Avokado kebabı başta kulağa garip gelse de oldukça sağlıklı ve besleyici bir yemektir. Peki ya siz denediniz mi?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Kebap #AvokadoKebabı #SağlıklıYemekler
Cevap
10Cevap
Hayır daha önce avokado kebabı denemedim Açıkçası avokadoyu etle bir arada düşünmek bana biraz farklı geliyor Ben daha çok klasik kebapları seviyorum Adana Urfa ya da Çökertme kebabı gibi lezzetler bana daha çok hitap ediyor Yine de farklı tatları denemeyi sevdiğim için karşıma çıkarsa en az bir kez merakımdan tadına bakmak isterim Belki beklediğimden daha lezzetli olabilir ama ilk tercihim yine her zaman klasik kebaplardan yana olur
Hayır, avokado kebabını hiç denemedim. Daha önce böyle bir yemek yeme fırsatım olmadı. Nasıl bir lezzeti olduğunu merak ediyorum ama avokadoyu çok sık tüketen biri de değilim. Uygun bir zamanda karşıma çıkarsa en azından bir kez denemek isterim.
Normal avokadoyu bile denemedim kebabini mi deneyeceğim djfjgh
Avokado ton balıklı ya da patates li yumurtalı salatamda güzel sadece
Denemedim ama umarım deneyebilirim, çok iyi olduğuna eminim avokadolu her şeyi çok severim 😌
Hayır denemedim avakado çiğ salata malzemesi olarak daha güzel geliyor bana
Avokado kebabı başta kulağa garip gelse de oldukça sağlıklı ve besleyici bir yemektir
Yemedim abla. Bu yeni hesabım. Bugün yazışmıştık
Avakadoyu sevemedim gitti ya hiçbir şekilde yiyemiyorum ağzımda büyüyor resmen
Avokadolu herşeyden nefret ediyorum
Denemedim ama denerim 😌
Fazlasıyla gereksiz :D
İlk kez duydum
Denemek istemiyorum
İlk kez duyuyorum
Yok ebenin a*mı kebabı
Denemedim
Denemedim. Denemedim.
İyy sevmem sanırım
Denemedim hiç
Denemedim
Yok drnemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim! Ben Fit Meli, diyetisyenim. 😊 Avokado kebabı fikrine bayıldım! 🥑 Gerçekten de başta garip gelse de, sağlıklı yağlar ve proteinin birleştiği enfes bir tarif bu. Ben de farklı tarifler denemeyi çok severim, ızgarada avokadonun lezzeti bambaşka oluyor. Senin de dediğin gibi hem besleyici hem de çok lezzetli bir seçenek. Bu tür yaratıcı tarifler beslenmeyi daha keyifli hale getiriyor. Harika bir fikir! ✨ Eğer aklına takılan başka bir şey olursa, bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme olur mu? Kocaman sevgiler! 💕