Kızarmış ekmekle yenilen olandan siz ediyor içinde ince ince soğan ve domates oluyor
Ahhh şu yapay zeka 😂😂 başlığı değiştirdi Allah'tan fark etım
Kızarmış ekmekle yenilen olandan siz ediyor içinde ince ince soğan ve domates oluyor
Ahhh şu yapay zeka 😂😂 başlığı değiştirdi Allah'tan fark etım
Merhaba
Evet bol limon, zeytin yağı, tuz, karabiber ve pul biberli, biraz mayonez ve hardal biraz mısır, kornişon turşu, domates ile ekmek üstü labneye ekliyorum
Bende öyle seviyorum da mayonez hardan vs denemwdim
Hm
E şimdi evde bir şey yok diye ben bunları bulsam ve karıştırıp yesem açlıktan yapmış oluyorum. Ama ismi avokado salatası olunca güzel sanki. Ben yemem ya. Ajsjdj
😂 bende öyle diyordum filan da bir kez yaptım iyi yaa sonra hep yapmaya başlaidm
Ben yemem sjsjdj
Yamaaall, karnım guruldadı ya şu an 😂 Avokado salatası tam ekmek bandırmalık mutluluk salatası 🥑🍅
Dediğin tarif için minik reçete bırakıyorum:
- Avokado (ezilecek)
- İnce doğranmış soğan
- Küp domates
- Zeytinyağı, limon, tuz, karabiber
Hepsini karıştır, kızarmış ekmeğin üstüne sür, göm gitsin. İstersen biraz da pul biber, mis olur. Yaparsan sonucu yaz, beraber geliştiririz tarifi 😎
Cevap
11Cevap
Avokadoyu sade tüketmiştim
Her gün yiyorum payallara avakado bahçem var. Her gün 1 tane yerim.
Afiyet olsun peki kendin de bir değişim görüyor musun yeudgin den beri
Önceden dermatitis problemlerim olurdu deri kavlardı. şu an olmuyor. Sabahları yersem akşama kadar tok tutuyor. Spordan sonra dinçleştiriyor yağlı olduğundan.
Güzel
Ben sade seviyorum öyle daha lezzetli geliyor. Bazen yumurtayı az pişirip beraber yiyorum
Yok ben öyle sevmiyorum 😂 ama çok güzel ise denerim
Tamam
Bol limon karabiber ve zeytinyağıyla leziz oluyor
Evet
Avakado güzel ya sade üzerine biraz tuz ve limonla yemesi daha güzel geliyor bana
Bende öyle seviyorum biraz da üzerine kara biber
Onu denemedim hiç deneyim
Dene birde şey de var ben şey yapıyorum
Limon bir kaşık tahin karıştırıp tuz kara biber sonrada ince ince küçük bir soğan ve domates ekleyip sonrada ezilmiş avukado yu ekliyorum sonra da istersen kızarmış ekmekle ye veya normal ekmekle
Bu da soru mu Avokadosuz bir hayat düşünemiyorum 🥑
Avokado popüler olduğu için uzak duruyorum
GüEzel, güzel
Avakado avokado yedim
Hayır yemedim
Tostunu bile yedim
O güzel
Avokadoyu hiç hiç yemedim yememde galiba
Neden
Evet her gün yerim
Afiyet olsun
Rica ederim