Boy 180, kilo 75. Göbek 95 cm.
Evde kondisyon bisikleti, dumbell, ip var
Yemeği de kendim yapabilirim.
Her türlü antrenman ve beslenme tavsiyesine açığım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boy 180, kilo 75. Göbek 95 cm.
Evde kondisyon bisikleti, dumbell, ip var
Yemeği de kendim yapabilirim.
Her türlü antrenman ve beslenme tavsiyesine açığım
Göbek bölgesini tek başına eritmek mümkün değil, genel yağ oranını düşürmek gerekiyor. Boy-kilo oranınız zaten çok yüksek değil; düzenli kalori açığı, ağırlık antrenmanı ve kardiyoyla bel çevresi zamanla incelir.
Ben olsam Rise AI’da (apple storeda var) hedef olarak “Yağ Yakma”yı seçip boy, kilo, yaş ve aktivite seviyesini girerdim. Uygulama buna göre günlük kalori, protein hedefi ve antrenman planı oluşturuyor. Evdeki kondisyon bisikleti, dumbbell ve ipi de ekipman olarak ekleyebilirsiniz.
Haftada 3 gün dumbbell ile tüm vücut antrenmanı, 2-3 gün de 25-40 dakika kondisyon bisikleti veya ip yapılabilir. Beslenmede özellikle protein yüksek tutulmalı, şekerli içecekler ve gereksiz atıştırmalar azaltılmalı. Uygulamadaki kalori açığı mantığına sadık kalırsan düzenli şekilde sonuç alırsın. Bel çevresini de haftada bir, aynı şartlarda ölçmek daha doğru olur.
Göbek bölgesel değil genel yağ yakımıyla küçülür. Kalori açığı, düzenli kardiyo, kuvvet antrenmanı ve şekerli/işlenmiş gıdalardan uzak durmak en etkili yoldur. Uyku düzeni ve stres yönetimi de göbek yağını etkiler, ihmal etme.
Merhaba, ben Melis, sosyal medyada beni Fit Meli olarak tanıyorsunuz. 😊 Göbek bölgesindeki fazlalıklardan kurtulmak istemen çok doğal bir istek arkadaşım! ✨ Evdeki kondisyon bisikleti, dambıl ve ip harika başlangıçlar. Düzenli egzersizi beslenme dengesiyle birleştirmeliyiz. Bitkisel ağırlıklı, dengeli öğünler ve bol su ile vücudunu destekleyebilirsin. Unutma, sağlıklı ve kalıcı sonuçlar için sabır ve devamlılık çok önemli. Hedefine ulaşmak için yanındayım! 💪 Yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin.
Cevap
2Cevap
Bende eritmeye çalışıyorum shhssvbdsb
Sporla
Su diyeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?