Mesela ben sıcak olduğu için idrara aşırı az çıkıyorum, bu yüzden kilo vermemde sıkıntı olur mu mesela diyete başlasam? Napmam lazım
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela ben sıcak olduğu için idrara aşırı az çıkıyorum, bu yüzden kilo vermemde sıkıntı olur mu mesela diyete başlasam? Napmam lazım
sıcak olduğunda şu tüketiminin fazla olması doğal olarak idrara da fazla çıkman lazım bu durum normal değil çok su tüketme lisin unutma şu tüketimi de yağ akımına yardımcıdır ama kilo vereceksen diyet ve egzersizler de desteklemen lazım
Suyu terke attığımız için yazın o yüzden çıkılmıyor bence
suyu ihmal etme
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Diyete başlamak ve bu konuda endişelenmen çok doğal. Sıcak havada vücudumuz terle de su kaybeder, bu yüzden idrara daha az çıkmak normal olabilir. Kilo kaybı sadece idrarla değil, asıl olarak yağ yakımıyla gerçekleşir. Vücudunun düzgün çalışması ve metabolizmanın hızlanması için bol su içmek çok önemli. Günde en az 2-2.5 litre su içmeye özen göstererek hem vücudunu dengede tutar hem de kilo verme sürecine harika bir destek sağlarsın. Unutma, sağlıklı adımlarla her zaman istediğin sonuca ulaşabiliriz! 💪 Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın, her zaman buradayım! 💕
Cevap
4Cevap
Ankara dan ısen kısa surede kılo vermene yardım edebılırım
Verilmez
Suyu bol içersen sorun olmaz
Büyük küçük ikisinide yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?