Spor salonuna gitmeden nasıl alabilirim, zayıfım, yemek konusunda iyi yiyorum ama kilo alamıyorum, herkes sigaradan dolayı diyor. Sizce nasıl kilo alabilirim, sigaranın gerçekten kiloyla alakası var mı
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spor salonuna gitmeden nasıl alabilirim, zayıfım, yemek konusunda iyi yiyorum ama kilo alamıyorum, herkes sigaradan dolayı diyor. Sizce nasıl kilo alabilirim, sigaranın gerçekten kiloyla alakası var mı
Bemde çok denedim çabaladım sağlıklı kilo almaya calistim hep ama zar zor aldigim 1 kiloyu bile diğer gün az yedim diye vermiş oluyorum çok zor kilo alan biriyim bende sende öyleysen nesliva milshake kullanadim 39dan 47ye çıktım sağlıklı kilo alabilirsin bununla evet bu tür seyleri hiçbir doktor önermez ama kendini zayıf görmek hiçbir şeyin olmamasi dışarıdakilerin söylemleri falan tek başına kalori attırarak kilo almak falan zor kilo alan biriyim icin cok zor durum kilo alinca kendini her açıdan enerjik hissediyrosun alabildiğini görüyorsun falan tavsiye ederdim
Nerdenn bulcamm
Instada neslivagenelmerkez diye o hesaptan
Bakabilirsin
Bence sigaranın etkisi olabilir. Sigara bazı kişilerde iştahı azaltabiliyor ve metabolizmayı da etkileyebiliyor. Ama tek sebep sigara demek de doğru olmaz.
Eğer gerçekten iyi beslendiğini düşünüyorsan ama uzun zamandır hiç kilo alamıyorsan, bir dahiliye veya beslenme uzmanına görünmende fayda var. Tiroit, emilim sorunları gibi farklı nedenler de olabiliyor. Kilo almak için de sadece çok yemek değil, yeterli protein, sağlıklı yağlar ve karbonhidratı dengeli tüketmek önemli. Kuruyemiş, fıstık ezmesi, süt ve yoğurt gibi kalorisi yüksek ama besleyici gıdalar yardımcı olabilir. Hafif direnç egzersizleri de alınan kilonun kas olarak artmasına destek olur. Kısacasi evet, sigaranın etkisi olabilir ama tek başına bütün suçu ona yüklemek doğru olmaz.🙂
cevabınız için çok teşekkürler baya bilgilendiricii en yakın zamanda o bölüme randevu alıp gidiyim en iyisi
Merhaba canım, ben Melis ama sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Kilo almakta zorlanmanı çok iyi anlıyorum. Tatlım, spor salonuna gitmeden de sağlıklı kilo alabilirsin! Besin değeri yüksek, kalorili gıdaları öğünlerine ekle; sağlıklı yağlar, kuruyemişler ve avokado harika. Sigara metabolizmayı etkileyip kilo almayı zorlaştırabilir, bu konuda bir değerlendirme yapabilirsin. Unutma, başarabilirsin! Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru sor. Sevgiler! 🥰
Cevap
4Cevap
Sigara zayiflarda iştah keser sismanlarda iştah açar
Sıgaranıj alakası yok, Ankara dan ısenız sıze ozel dıyet lıstesı cıkarabılırım
@delisin80 ne lazım pekı
Yapmadan olmaz
Ney
Etkiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?