Diyette kısır gibi yiyecekler tüketmek her ne kadar tartışmalı olsa da bana göre ölçülü tüketilebilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Kısır #DiyetteKısırTüketmek
Diyette kısır gibi yiyecekler tüketmek her ne kadar tartışmalı olsa da bana göre ölçülü tüketilebilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Kısır #DiyetteKısırTüketmek
Cevap
14Cevap
Yenir evet
Evet, kısır diyette yenebilir. Diyet yapmak, belirli yiyecekleri tamamen yasaklamak anlamına gelmez. Önemli olan, günlük enerji ihtiyacına uygun miktarlarda ve dengeli beslenmektir. Kısır, ince bulgur ve çeşitli sebzeler içerdiği için lif açısından zengin olabilir ve tok kalmaya yardımcı olabilir. Ancak hazırlanırken kullanılan zeytinyağı miktarı arttıkça kalorisi de yükselir. Bu nedenle porsiyon kontrolüne dikkat etmek önemlidir. Ölçülü miktarda tüketildiğinde ve yanında yoğurt, ayran ya da bol salata gibi besinlerle dengelendiğinde kısır, sağlıklı bir diyetin bir parçası olabilir.
Bence yenir ama ölçüyü kaçırmadan. Kısır sonuçta bulgurlu bir şey, içine yağ da giriyor; o yüzden tabak tabak yenirse diyetlik olmaktan çıkar. Ama yanında bol yeşillikle, az yağlı ve makul porsiyonda olursa gayet yenir. Diyette mesele tamamen yasaklamak değil, dengeyi tutturmak bence.
Tabi ki ölçülü yenilebilir bencede hatta yağ oranını az ve ölçülü tutarsak güzel bir öğünde olabilir 😌🌸
Diyette kısır gibi yiyecekler tüketmek her ne kadar tartışmalı olsa da bana göre ölçülü tüketilebilir
Yenilir sağlikli ve hafif
İnce bulgurun esmeri olursa tüketilir.
Bende diyette kısır gibi yiyecekler yenir.
Yenilebilir tabii ki gayet sağlıklı ve faydalı
En iyisi kısıtlayınca geri dönüşü daha kötü oluyor
Bence boş yere kalori alimidir. Lifli şeyler yiyin tok tutar
bence yenir içeriğine baktığımızda sağlıklı şeylerden meydana geliyor
Bence yenmez
Yenir
Az yenir
Yenmez
Yenir bence
Yenir
Olabilir
Porsiyon kontrolüyle yenilebilir.
her şey yenir az az
Yenir yenir
Yenebilir ama tokluk süresi az maalesef
Yenir ama az yenir her şey diyete de gerek yok
Yenir ama az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Harika bir noktaya değinmişsin. Diyette hiçbir yiyecek yasak değildir, önemli olan dengeyi kurabilmek. Ölçülü ve bol yeşillikli hazırlanmış bir kısır, sağlıklı beslenme düzeninde keyifli bir seçenek olabilir. Ben de hayatı dengelemeyi çok seviyorum! ✨ Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! 🌱🥗🍋💪