Teşekkürler ❤️
Kavun ve karpuz diyeti bozar mı?
Teşekkürler ❤️
Kavun ve karpuz düşük kalorili besinlerdir bunun için diyeti bozacağımı düşünüyorum ancak yine de ölçüyü kaçırmamakta fayda var. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Yok ya kavun karpuz çok diyeti bozmaz sonuçta sulu meyve ama kavun karpuzun yanında böyle kilo yapacak beyaz ekmek de peynir falan çok tüketiliyorsa ancak o zaman yani yanından yendiğine göre değişir
Diyette neye izin verdiğine bağlı. Eğer diyetin içinde meyveye, özellikle de doğal şeker içeren kavun ve karpuza yer varsa, sorun olmaz. Hatta tok tutar, su oranı yüksek olduğu için canın tatlı çektiğinde iyi bir alternatif olabilir. Ama mesela şeker veya karbonhidrat kısıtlaması varsa ve sadece belirli miktarlarda meyve yemen gerekiyorsa, o zaman fazla tüketmek diyeti zorlar. Çünkü kavun ve karpuz şeker içerir, hızlı enerji verir, ama fazlası da kalori olur. Kısacası: Ölçülü ve doğru zamanda yersen, kavun ve karpuz diyeti bozmaz. Ama tabii gece gece büyük dilimler yemeye kalkarsan, o başka!
Pek sanmıyorum çünkü hem kalorisi düşük hem de büyük oranda sudan ibaret daha iyi su ihtiyacına destek yani. Tabi diyetisyen birinin yorumu daha iyi olur
bozmaz karpuzun çoğu su zaten bol bol idrar söktürür ödem attırır
Cevap
4Cevap
Kavun ve karpuz şeker içerir, ölçülü yersen diyet bozulmaz ama aşırıya kaçmak şeker alımını artırır, dikkat etmek lazım.
Ben diyeti bozacağını açıkçası düşünmüyorum çünkü sonuçta meyve sağlıklıdır zayıflatır bile yani normal yesek yeter zaten
Yedim şimdi valla onu. yeme bunu yeme olmaz öyle. soğuk soğuk mis gibi
Maşallah ne güzel görünüyor yaa..
Kontrollü yerseniz diyeti bozmaz
Hayır bağırsakları çalıştırır ve zayıflatır ama her şeyin fazlası zarar.
Diyette meyve yenir zaten ama ölçüsü var. Ölçüyü kaçırmamak kaydıyla yiyebilirsin yani.
Dün gece bende yedim 3 parça yoksa tansiyondan hastanelik oluyordum 😄😄
Bozacağını sanmıyorum
Kavun bozmaz🤤 karpuzu bilemem
Karpuz diyeti yapmak istiyorum
Porsiyon fazlası bozar çünkü çok şeker içeriyor
Yanın da rakı olursa bozmaz hanım efendi 😊
Karpuz bozmaz diye biliyorum
bence hayır sonuçta bir meyve
Evet karnı çok şişirler
Hala öfkeli misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?