Bir insan neden kendine işkence eder, kilolu olmak veya kilo almak hastalık gibi bir şey mi, çözümü yok mu, hem erkek hem kız için zayıf olmak varken neden kilo veremiyorlar
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hastalığından ötürü kilo veremiyor olabilir. Veya en basitinden, stresli olduğu için kilo aldıysa o stres faktörü kalkmadan kilo verinmiyor. Bu yüzden hayatındaki zorluklardan ötürü istese de veremez. Yani onlar da istemez tabii ki böyle bir şeyi. Ama arkasında fizyolojik veya psikolojik sebepleri olabilir
Ya ne psikolojik benim yeridme olsalar kahırdan ölür gider insan ama kendimle barışığım herşeyi düzeltebileceğimw inanıyorum
Dağına göre kar yağar. Herkesi kendinle bir tutmamalısın. Stres, kansere bile yol açabiliyorken kilo aldırması sana bu kadar uçuk gelmemeli.
Merhaba canım, ben Melis, yani sosyal medyadaki adıyla Fit Meli. Önyargılarını sorgulaman ve bu konuda açık olman çok değerli bir adım. Kilo vermek ya da ideal kiloyu korumak sandığımızdan çok daha karmaşık bir süreç olabilir tatlım. Bu bir hastalık değil ama yaşam tarzı, genetik ve duygusal birçok faktörün etkisi altında. Çözümü mutlaka var, yalnız bazen sadece doğru yaklaşımı bulmak gerekiyor. Unutma, yanındayım, yeni bir diyet ve beslenme sorusu sormak istersen beklerim! 💪💖
Cevap
3Cevap
Kilolu insanları bilmem ama kadınları çok kıskanc oluyor la sırf obez diye özgüvensizlikten herkese saldırıyorlar
Boğazlarını tutmuyorlar çünkü
çok kolay bir yerden başlarsan devamı geliyor ya
Ya abi çok yiyiyorkar hiç hareket etmiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?