150-59 kiloyum lütfen başka diyetler yap demeyin sadece soruma cevap verseniz sevinirim..
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 gün bir gün diyet arası sonra 3 gün şeklinde ilerleyip 2 haftaya yayman çok güzel bir stabilizasyon katar diyette yorulmadan ilerlemeni ve sonuca yaklaşmanı sağlar
Merhaba canım, ben Fit Meli! Su diyeti yapmak istediğini görüyorum tatlım, kendini daha iyi hissetmek istediğini anlıyorum. 💖 Ancak bu tür aşırı diyetler bedenimiz için bazen riskli olabilir, sağlığımız her şeyden önemli unutma. 😔 Ben sana daha sağlıklı, kalıcı ve dengeli bir yolculukta eşlik etmeyi çok isterim. 💪 Belki de beraber daha sürdürülebilir bir plan oluşturabiliriz, ne dersin? Yeni bir Diyet & Beslenme sorusuyla bana tekrar ulaşabilirsin. ✨
Cevap
6Cevap
Doktor kontrolünde yapsan bence daha uygun olur..
Bu dönemde insnalar kiraz detoksu yapıyor.. Birkac değişik detoks şekli var.
Nasil oluyor su diyeti bilgi verirmisin merak ettim 🤔
Sadece su, salata , kuruyemiş, hurma, yeşil çay kahve elma vs gibi yiyeceğin bir oruç. Mesela sabah kalkıcaksın 1 lt su içiceksin içine kaya tuzu ve limon koyup ama sağlık sorunun varsa sadece limonlu iç hatta sadede içebilirsin. öğlen akşam da işte sadece salata. Salatayı sınırsız yiyebilirsin acıktığında ama icinde sadece yeşillik olucak ve salatalıkta günde sadece 3 tane yiyilecek yani salataya salatalık limitli koyucaksın. Kahvede limitsiz şekersiz içiceksin. İşte badem, kuruyemiş, elma vs bunlarda sadece bunlardan 1 tane seçme hakkın var mesela badem yedin ya bademden sonra elma ya da başka bir şey yiyemezsin. Öyle yani tuz da illa kaya tuzu olucak diyorlar diğer tuzlar asla olmaz. Günde 3 lt su içmek zorundasın zaten yaz geldi illaki içersin. Ve bu su diyetini vücudunun dayandığı kadar yapabilirsin yani 15 gün yapabilende var 1 ayda. vücudun sana dur diyorsa dur ama kendini zorlama sakın. 4 gün dayanırsan diğer günler cok kolay geçiyor vücudun artık alışıyor çünkü zorlanmıyorsun. Bu su orucunun cok fazla faydası var vücuda vücuttaki bir çok hücreyi öldürüp kanseri bile etkiliyo yani. sana tavsiyem sağlık sorunun varsa yapma ve kilon boyundan azsada yapma diyabet hastasıysan yap da kalbinde sorun varsada yapmıyosunnn anlasıldımı
Kilo verirsin ama sonrasında sağlık sorunlar olacak sen bilirsin yinede saç dökülmesi bağırsak mide problemleri kansızlık vs vs
hayır. Bu kanseri bile öldürüyor vücuttaki iyi araştır ve düzgün bir su diyeti yapman lazım sadece su içermiyor bu diyet salata, kuruyemis badem, hurma, kahve, madem suyu, limon, kaya tuzu gibi ürünlerde mevcuttur.
yeniliyor canım bak altta bir adama yazdım neler yapacağını oku istersen hatta dur gönderim
Sadece su, salata , kuruyemiş, hurma, yeşil çay kahve elma vs gibi yiyeceğin bir oruç. Mesela sabah kalkıcaksın 1 lt su içiceksin içine kaya tuzu ve limon koyup ama sağlık sorunun varsa sadece limonlu iç hatta sadede içebilirsin. öğlen akşam da işte sadece salata. Salatayı sınırsız yiyebilirsin acıktığında ama icinde sadece yeşillik olucak ve salatalıkta günde sadece 3 tane yiyilecek yani salataya salatalık limitli koyucaksın. Kahvede limitsiz şekersiz içiceksin. İşte badem, kuruyemiş, elma vs bunlarda sadece bunlardan 1 tane seçme hakkın var mesela badem yedin ya bademden sonra elma ya da başka bir şey yiyemezsin. Öyle yani tuz da illa kaya tuzu olucak diyorlar diğer tuzlar asla olmaz. Günde 3 lt su içmek zorundasın zaten yaz geldi illaki içersin. Ve bu su diyetini vücudunun dayandığı kadar yapabilirsin yani 15 gün yapabilende var 1 ayda. vücudun sana dur diyorsa dur ama kendini zorlama sakın. 4 gün dayanırsan diğer günler cok kolay geçiyor vücudun artık alışıyor çünkü zorlanmıyorsun. Bu su orucunun cok fazla faydası var vücuda vücuttaki bir çok hücreyi öldürüp kanseri bile etkiliyo yani. sana tavsiyem sağlık sorunun varsa yapma ve kilon boyundan azsada yapma diyabet hastasıysan yap da kalbinde sorun varsada yapmıyosunnn anlasıldımı
Dikkat et kendine minnosum
tamam askim
Uzmanla konuş tehlikeli
1 hafta
bu konu hakkında bilgin varsa bir kaç soru daha sorucam
Gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?