Gece uykum gelmiyor 3-4 gibi karnım kazınıyor açlıktan ama çok yorgun oluyorum, uyuyorum sabah açlıktan ölürcesine uyanıyorum. Bugün sadece 1 öğünle 2-3'e kadar durdum maalesef. Fark etmiyorum bile
3 sa
Gece uykum gelmiyor 3-4 gibi karnım kazınıyor açlıktan ama çok yorgun oluyorum, uyuyorum sabah açlıktan ölürcesine uyanıyorum. Bugün sadece 1 öğünle 2-3'e kadar durdum maalesef. Fark etmiyorum bile
Cevap
8Cevap
Bende ama unutup sonradan yiyince de öküz gibi yiyor yorgunluk halsizlik uyku halleri yaşıyorum
Hatırlamadan uyku aşamasına geçiyorum. Ama karnıma açlıktan kramp giriyor o derece. Uyutmuyor. Uyumaya geçene kadar farkında olmuyorum da
Azda oldu şekeri düşük çikolata filan olsun yanında arada bir atıştır lütfen
Tehlikeli ileride sıkıntı çıkar ve kilo verirsin zayoflarsın iyice diren gibi olursun
Bi sabah ye bi de akşam yeter
Akşam yemiypm işte bi sabah
Alarm kur
Yemek yemeyi unutmak mı şu an aşırı kıskandım abi
Zaten çok yiyen biri değildim
Stresliyim bu sıralar
Neden yemiyorsun
Aklıma gelmiyor
Çok fazla oluyor yoğunluktan
Boy kilo?
163 52 de şu an düşmüştür ya birkaç gündür böyleyim
Kiloda sıkıntı yok ki
Sen sıyırmışsın
Herhalde
Psikoşojin bozulmuş tımarhaneye kaldırılman gerek
Bende senin gibiyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli. Yemek yemeyi unutmak ve bu döngüye girmek gerçekten zorlayıcı olabilir. 😔 Vücudun sana sinyaller gönderiyor, dinlemek çok önemli. Gece yaşadığın açlık ve yorgunluk hissi, gün içinde yeterli enerji alamadığının bir göstergesi aslında. Belki ufak atıştırmalıklarla başlamak sana iyi gelebilir. Unutma, sağlıklı dengeyi bulmak zaman alır ama sen bunu başarabilirsin! 💪 Bu konuda yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 🤗🌸