Yeme & İçme 1 ay Yemek yemeyi unutur musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gevezelikten yemek yemeyi unutmuşum yine😂 ilk öğünümü yicem Yemek yemeyi unutur musunuz? Görüş Yaz 19 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Eoéa_EoéaFenomen Takip Et Guru Yaş: 20 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,7b görüş paylaştı. Hayır, en son unutacağım şey yemek herhalde. 😄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Menethil Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eig 62% 1 ay Açken istesem de unutamam 😅 bazen işe dalıp araya kaynadığı oluyor ama poğaça simit hiç yoktan ufak bişey atıştırmaya çalışıyorum yemek olmasa da. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_captain Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 99% 1 ay Yemek yemeyi kolay kolay unutmam. Bir de çok çabuk acıktığım için sık sık yerim. İhmal etmem. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay gönül ne çay ister ne kahve gönül muhabbet ister içmek bahane Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Guru Yaş: 39 , eig 50% 1 ay Yeme & İçme konusunda 313 görüş paylaştı. Ahh o kafa bende de olsa da hiç yemesem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Yeme & İçme konusunda 316 görüş paylaştı. Yemek yemeyi çok sevmem zaten Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 39 , eig 57% 1 ay Yeme & İçme konusunda 713 görüş paylaştı. Unutmam ama boşveririm. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 99% 1 ay 2 gündür doğru düzgün yemiyorum unuttum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b görüş paylaştı. Hayır unutmuyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 1 ay Asla djsmsm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sedomania2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 331 görüş paylaştı. asla :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
karakarakapkara Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 ay Sen bu kafayla iyi yasamisin yaw😂😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Aşk olsun😂 Yorumla karakarakapkara 1 ay Öyle ama kabul et😂 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 50% 1 ay Yeme & İçme konusunda 611 görüş paylaştı. Keşke unutsam🤦🏻♀️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Yeme & İçme konusunda 4b görüş paylaştı. Hayır unutmam. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 28 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b görüş paylaştı. Hayir hic unutmam. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Spadess Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 82% 1 ay Yeme & İçme konusunda 475 görüş paylaştı. Unutuyorum bazen Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 22 1 ay Yeme & İçme konusunda 5,2b görüş paylaştı. Hayır unutmam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Saturnwomen Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 ay Unuttuğum oluyor😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör ErtugrulKARTAL1903 1 ay Konuşmaktan mı tembellikten mi acaba 🤣 Yorumla Saturnwomen 1 ay Hahahhaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Hayır, en son unutacağım şey yemek herhalde. 😄
Açken istesem de unutamam 😅 bazen işe dalıp araya kaynadığı oluyor ama poğaça simit hiç yoktan ufak bişey atıştırmaya çalışıyorum yemek olmasa da.
Yemek yemeyi kolay kolay unutmam. Bir de çok çabuk acıktığım için sık sık yerim. İhmal etmem.
gönül ne çay ister ne kahve gönül muhabbet ister içmek bahane
Ahh o kafa bende de olsa da hiç yemesem
Yemek yemeyi çok sevmem zaten
Unutmam ama boşveririm.
2 gündür doğru düzgün yemiyorum unuttum
Hayır unutmuyorum
Asla djsmsm
asla :)
Sen bu kafayla iyi yasamisin yaw😂😂
Aşk olsun😂
Öyle ama kabul et😂
Keşke unutsam🤦🏻♀️