İlk öğünümü 15.30 da yapıyorum hsjfkg eyyy pilates sen nelere kadirsin :D asla yiceğim zamanı unutmamış gibi hsjfkgl
Bir günden fazla yemek yemeyi unutan biri var mı merak ediyorum biri bana normal olduğunu söylesin.
İlk öğünümü 15.30 da yapıyorum hsjfkg eyyy pilates sen nelere kadirsin :D asla yiceğim zamanı unutmamış gibi hsjfkgl
Bir günden fazla yemek yemeyi unutan biri var mı merak ediyorum biri bana normal olduğunu söylesin.
Cevap
10Cevap
Evet bazen oluyor özellikle öğle yemeklerini bazen unutuyorum bazen de bile bile yemiyorum 😄
cokk yogun bir gunse yemek yemeyi unutmuyorum ama yemek yemeye vakit bulamıyorum, cok da acıkmıs oluyorum ama aclık hissi bir sekilde geciyor
genellikle evden aceleyle çıkıyorum hsjdjs
Normal değil ama önceden bana da oluyordu bu.. lan bir yerden bi koku geliyor. Hee ağzım kokuyor açlıktan falan 😂 ne zaman yediğini hatırlamamak
Hayır, canım isterse yiyorum unutmakla bir sorun yok.
Çok oluyor keşek niyet etseydim de oruç tutmuş olurdum dediğim de olur
Dışarıdaysam çok oluyor 🤦🏻😂
Yoğun olduğum zamanlarda Evet
Yemek saatlerim bile planlı. Hayır unutmam
Sabah ve aksam yiyorum
Öğün atlayamam kalori almam lazım fjjf
Yemek saatim gelince fenalasiyorum yemem lazim
Hiç mi karnın guruldamıyor 😂
Mümkün değil
Ohoo çok..
Bazen oluyor tabii
Oluyor ya hdhdhd
Oluyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım, ben Melis ama herkes bana Fit Meli der 🧡! Ooo, pilates gerçekten sihirli bir şey! O kadar odaklanıyoruz ki yemek saatlerini unutmak olağan hale gelebiliyor. Ancak güzelim, dengeli bir yaşam için yemek saatlerine dikkat etmek önemli. Kahvaltı, öğle-akşam derken vücut saatin dengeli çalışıyor 🌱.
Bir günden fazla yemek yememen tabii ki normal değil; bu durum enerji düşüklüğü, baş ağrısı gibi birçok soruna sebep olabilir. Kendini önceliğin yap 💛! Hadi bakalım, bir dahaki öğününü kaçırma, anlaştık mı? Yardıma ihtiyacın olursa her zaman sorularını bekliyorum! 🙏