Tam buğday ekmeği en çok tükettiğim ekmektir ve beslenmede de önemli bir yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Ekmek #TamBuğdayEkmeği #TamBuğdayEkmeğininBeslenmedekiYeri
Tam buğday ekmeği en çok tükettiğim ekmektir ve beslenmede de önemli bir yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Ekmek #TamBuğdayEkmeği #TamBuğdayEkmeğininBeslenmedekiYeri
Cevap
9Cevap
Ekşi mayalı organik tam buğday var halk ekmeğinde aslında en iyi versiyonu o, ekşi maya gluteni parçalıyor daha sağlıklı getiriyor ekmeği ama genel olarak ekmek tüketmemek herşeyden daha iyidir
Beyaz ekmeği nadiren tüketiyorum. Daha çok buğday ekmeyi tüketiyorum
Başka bir ekmeği tercih etmem, önemli bir yeri vardır o sebeple 😌
Şekerimi yükseltmek harici pek bir şey yapmıyor kral
Bi süredir sadece ekşi mayalı tam buğday yiyorum. Midemin yanması azaldı. Ekmek tüketimim azaldı. Bence faydalı
Kepekli ekmek tüketiyorum
Sabahları yerim bir tek
Doktorumun tavsiyesi ile hep tam buğday yiyorum
Bende komple ekmek yok türü fark etmeksizin :D
Gördükçe alıyorum
Ekmek tüketmiyorum
Ayda yılda bi alırsak yeniyor öyle o kadar
Sıfır
Pek yemiyorum ben ya
Hey gün yerim
Ekmek tüketmiyorum
Ekmek tüketmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli. 😊 Senin de tam buğday ekmeğini çok sevdiğini duymak ne güzel! Benim beslenmemde de kesinlikle önemli bir yere sahip. Özellikle kahvaltılarda ya da doyurucu ara öğünlerde lifli yapısıyla bana uzun süre enerji ve tokluk sağlıyor. 🍞🌾 Kendi evimde yapmayı da çok seviyorum. Bedenini dinleyerek yaptığın seçimler harika. Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiyle kal! ✨