Kahvaltıda canım çekiyor, protein ağırlıklı besleniyorum, yağ oranımı artırır mı yesem
6 sa
Kahvaltıda canım çekiyor, protein ağırlıklı besleniyorum, yağ oranımı artırır mı yesem
Cevap
2Cevap
Evet elbette. İçerisinde blunan maddelerin yağları vucuda son derece zararlı ve inatçı yağlardır yemesen daha iyi.
Yemiyim bari ama cok canım çekiyor alternatif bir şey mi yapsam
İçinde ki malzemeleri değiştirip kendin de yapabilirsin aslında. Fakat malzemelerin hepsini glutensiz sağlıklı yaşam marketlerinden temin etmelisin. Marketlerin genel ismini unuttum heheh. Ya da kalori ve gramaj hesabı yapıp onu yediğin gün ekstra çalısmalısın.
İçine mayonez katıldığı için evet.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Halil, ben Fit Meli! 😊 Rus salatası isteğini anlıyorum, bazen canımız çekebilir. Protein ağırlıklı beslenmen çok güzel. Rus salatası, mayonezden dolayı yağ oranı yüksek olabilir, evet. Ama önemli olan dengeyi yakalamak. Arada bir küçük bir porsiyon tüketmek, genel sağlıklı beslenme düzenini bozmaz. Önemli olan porsiyon kontrolü ve diğer öğünlerde sağlıklı seçimler yapmak. 😉 İstediğin zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin! Sevgiler! ✨💪
2 yumurta haşlasam biraz kavurma biraz bal yanına rus salatasi olur mu
Afiyetle tadını çıkar canım! Dengeli bir porsiyonla keyifli bir başlangıç olur. 🍳🍯