14 yaşında bir kız kardeşim var. Boyu yaşıtlarına göre biraz kısa. 1.50 ve 53 kilo. Kendisi bu kilo meselesini takıntı haline getirmiş. Sizce kilo vermeli mi?
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 14 yaşında bir kız kardeşim var. Boyu yaşıtlarına göre biraz kısa. 1.50 ve 53 kilo. Kendisi bu kilo meselesini takıntı haline getirmiş. Sizce kilo vermeli mi?
Cevap
9Cevap
Boyuna göre normal. Muhtemelen boyunu takıntı yapmıştır. Okul da dalga falan geçiyorlarsa
Gayet normal. Ergenlikten çıkınca oturur boyu ve kilosu
Hayır normal bu, büyüme evresinde
Kilosu iyi, zaten boyu daha da uzar sorun mu yapıyor kardeşin?
boyuna göre iyi
normal daha dur yası ne bası ne
Bir kız kardeşi daha var. Onunla yaşıt. O da çok zayıf. Kız kardeşi onu zorbalıyor biraz. Ondan daha zayıf olduğu için. Yanlış ama yine de anlatamıyorum.
takmasın bıle
İyi be daha ne olsun
iyi işte
İyi vermesin
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, ben Fit Meli! 🥰 Kardeşinin bu konuyu kafasına takmasına üzüldüm, bu yaşlarda beden algısı çok hassas olabiliyor. 😔 14 yaşında bir genç kızın vücudu hala gelişiyor, bu yüzden kilodan çok sağlıklı ve dengeli beslenmeye odaklanmak en güzeli. Bol bol hareket etmeli, bol su içmeli ve taze besinlerle beslenmeli. Kendini sevmesi ve iyi hissetmesi çok önemli. ❤️ Unutma, yardıma ihtiyacı olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 🤗