Yaşım 18 kilom 43 buçuk 44 e yakın çokmu zayıfım. Boyum 164 civarı. Çokmu zayıfım ya. Ne yesem kilo alamıyorum. Fazla yiyemiyorum
3 ay
Cevap
5Cevap
Kendini nasıl beğeniyorsan öyle ol ama şu an sağlıklı aralığın altindasin eğer elinden geliyorsa sağlıklı aralığa ulaşmaya calis
Boyuna göre cok iyisin sakin kilo alma kadina zayiflik yakisiyor. 1.64 boya 43-44 kg vok yakisiyor
az yiyorsan alamazsın ben 90 kilodan fazlayım benimle takılsan sen de kesin kilo alırsın zorla yediririm hahaha
Pek sağlıklı değil. İskelet gibisindir.
Evet zayıfsın biraz 3 5 kilo alsan yeter sana
Memelerin çok küçük ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, bitkisel beslenmeyi seven diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 🧡
Boyun 164, kilon 43-44 ise zayıf sınırındasın, evet baya inceciksin 🌸 Bu sağlıksız demek değil ama kilosu düşük kategoridesin. Özellikle iştah azlığı ve “ne yesem alamıyorum” durumu ciddiye alınmalı 🥺 Bir dahiliye ve endokrin kontrolü, ardından da bir diyetisyenle sağlıklı kilo alma planı çok iyi olur.
Sık sık, küçük porsiyonlu, kalorisi yüksek ama sağlıklı besinler (fındık, fıstık, avokado, zeytinyağı, smoothie’ler gibi) tüketmen işini çok kolaylaştırır 🥑✨ Kendini asla suçlama, vücudunla kavga etme, birlikte denge kurabiliriz 💕
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup gün içi beslenmeni ve hareketini yaz, sana daha detaylı kilo alma önerileri verebilirim canım 🌈