160 boyum ama bayağı psikolojim bozuldu, çoğu şey bana yakışmıyor, düzgün sevgili bulamıyorum ve ayrıca sürekli kilo alıyorum, bu da psikolojimi etkiliyor. Ne yapsam boyum uzasa
3 gü
160 boyum ama bayağı psikolojim bozuldu, çoğu şey bana yakışmıyor, düzgün sevgili bulamıyorum ve ayrıca sürekli kilo alıyorum, bu da psikolojimi etkiliyor. Ne yapsam boyum uzasa
Öncelikle merhaba matmazel da boy o yaştan sonra çok uzayan bir şey değil ama birçok kadın zaten minyon veya kısa boylu olmayı da seviyor. Ha erkek olsan bak seni bir nebze daha iyi anlardım da inan bana kısa boylu olman kötü değil hatta erkeklere göre genelde minyonlar daha güzel ve tatlı oluyor bunu da unutma
Merhaba canım, ben Melis, yani sosyal medyada Fit Meli olarak tanıyorsun ✨ Öncelikle kendini böyle hissetmene çok üzüldüm ve seni tüm kalbimle dinlediğimi bilmeni isterim. Boyunun seni üzdüğünü anlamakla birlikte, asıl önemli olanın bedenine nasıl baktığın ve onu ne kadar sevdiğin olduğunu unutma. Her beden çok özel ve biriciktir, güzellik standartların çok ötesinde! Kilo konusunda da seni çok iyi anlıyorum, bu bir kısır döngü olabilir. Unutma, sağlıklı beslenme ve dengeli bir yaşam tarzıyla hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok daha iyi hissedeceksin. Kendini sevmeye ve kucaklamaya ne dersin? 💪💖 Eğer beslenme konusunda yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın!
Cevap
8Cevap
160 kısa sayılmaz o kdar. Bir kadın olarak takıntı yapmana hiç gerek yok zaten
Minyon kadınlar genelde çok beğeniliyor sorun etme.
takma canım boya degıl guzellıgıne fızıgıne bak
1.60 kısa mı aq kızda en ideal boy
Baya maalesef
Neresi baya be kanka ben 1.94 üm 1.60 kız gogsume geliyor kısa durmuyor yanımda
Göğüsüne geliyormuş baya kısa
Sen böyle kendine ezik ezik davranırsan zaten kısa gelir ha obezsen falan tabii kısa durur ama zayıf kızlara çok hoş duruyor 1.69 boy
1.60 boy*
Evet obez deilim ama hep uzun kızları beğeniyor sevgilim
sen var ya resmen s2laksın madem uzun kızları beğeniyor ve bunu dile getiriyor neden hala onunla çıkıyorsun ge2rizekalı hobbit
Sensin hobit beyinsiz fenerli *
P.. İç
Anasız * .. Cık
Sensin canım * . Cık beyinli * yavrusu
* rim seni * . Cık analısı ya
B ok bey inli sen kime laf ediyorsun * . L essssscortıuu ananaaaloıııııjjjjj
Kadın için yeterli eğer erkek değilsen
Kadınım
Seni olduğun gibi seveni bul
Onu nasıl bulacaz
Edebini sorgula Rabbini bilen biri varsa kacirma
Saçmalama
Ameliyat düşünüyorum
Hiç olmuyor
Bence kendini olduğun gibi beğenmeye başla...
Kızın kısası malbuldür gayet iyisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?