Ya da benim kendimi yetersiz, çirkin görme hastalığım mı var acaba :(
Aşırı kısayım, psikolojim bozuldu ne yapmalıyım?
Ya da benim kendimi yetersiz, çirkin görme hastalığım mı var acaba :(
Ayıp ya cidden yaptığın ayıp resmen bize hakaret ediyorsun 😱
Ben 1.58 im ama takmiyorum minyon minik bir kız olmaktan mutluyum
Haklısın ama benim tüm arkadaşlarım 1.75 en az. Erkeklerden ise 1.80den aşağı arkadaşım yok hele bir tanesi var çocuğun boyu 1.96 basketbolcu. Grupta en kısa ben kalıyorum ister istemez takıyorum bu duruma. Ben de basketbol oynuyodum ama onlar kadar uzayamadım
bir de kısa insanları aşağılamadım ki. Çok tatlı bence kısalar da. Ama ben fiziksel olarak 1.75 falan olsam daha iyi olurdum çünkü fiziğimi çok beğeniyolar normalde. sadece boy olarak kısayım
Bence abartiyorsun boyun gayet iyi çok rahatsizsan topuklu ayakkabı giy daha zarif durur hem
giyiyorum zaten yoksa hepten kötü hissederim
Aman takma ya boşuna allah boyle yaratmış seni beni de böyle napalim sükredelim ☺
Ne diyon kizim kafami buluyon. türkiyede ortalama boy sınırlarının uzerindesin. gelmiş kafa buluyon milletle
Haklısın ama benim tüm arkadaşlarım 1.75 en az. Erkeklerden ise 1.80den aşağı arkadaşım yok hele bir tanesi var çocuğun boyu 1.96 basketbolcu. Grupta en kısa ben kalıyorum ister istemez takıyorum bu duruma. Ben de basketbol oynuyodum ama onlar kadar uzayamadım
gerektiğinde yok demekki Üzülme bence bu duruma alis
1.70 in uzerinde kiz cok az zaten. Boyun bir bayana gore gayet ideal prim kasmak icin burada triplere girme
Haklısın ama benim tüm arkadaşlarım 1.75 en az. Erkeklerden ise 1.80den aşağı arkadaşım yok hele bir tanesi var çocuğun boyu 1.96 basketbolcu. Grupta en kısa ben kalıyorum ister istemez takıyorum bu duruma. Ben de basketbol oynuyodum ama onlar kadar uzayamadım.
Burada da yazdığım gibi prim için değil sorduğum şey. Kendi arakadaşlarıma göre çok kısa kalıyorum. Çevremdeki insanlar hep uzun. Babam 1.90 annem 1.77 falan. Kardeşim 1.84 mesela. Ailede bile kısa kalıyorum
Belki de. Sagol yorum icin 😊
sen 1.69 olarak kendine aşırı kısa diyorsan 1.55 kızlar ne yapsın
Cevap
15Cevap
Bence oraya 169 değil 159 olacakti ama öyle salladin demi seni cakal 😂😂😂
yok 1.68 1.69 işte. 1.70 olmama ramak kalmış ama atanamamışım :D
vah yaziiikkk 😄😄😄
Bende oynadım ama 175 oldum genetiğin önüne geçilmiyor sallaaaa
Genetik de degil ya annem babam kardesim uzun. Babam 1.90 annem 1.77 kardesim 1.84 1.85 falan :D ama iyiyim simdi ortalama bir boy cok kafama takmamaa calisicam
zamaninda annen sut ic kizim derken hayir anne demeseydin sende!
demedim inan ki her şeyi yedim içtim basketbol da yaptım düzenli :D
169 boy diyon daha ne olsun ya? mis gibi.. uzunuda makbul degil ki.. tam idealsin... sanssizsinki evliyim, kacirdin beni...
evli olmasan 20 yaşında biriyle evlenir miydin :D küçüğüm
evlenirdim tabi, kucuksun ama cocuk degilsin ki... gonuller bir olsun :)
Hahahah olurdu
Gayet iyi bir boyun var bir kıza göre benim 1.55 ben napam 😂😂ayrıca bilimsel verilere göre hala uzama ihtimalin de var 1.70 kesin olursun maşallah :D
Ya bir s. ktrn gidin ben 153 um dalga mi geçiyorsunuz ego mu kasıyorsunuz it misiniz gőt laleleri ego kasicam diye yapmadığınız şaklabanlık kalmıyor soytarılar defolun gidin 169 um cik kisiyim git b. k ye allahın ototrofu illet oluyorum şöyle sorulara iki iltifat için yapmadığınız itlik yok pis insanlqr
ergenlıgınızde başladıysa bu sorununuz dismorfofobi adlı bir psıkolojık sorundur.
1.55 lik kızlar terlikle kovalar söyliyim deme böyle şeyler
şöyle aptal aptal sorular sorma o o oo o cc yeter lan 1.69 neresi kısa
Dalga mı geçiyorsun boyun gayet normal kısa falan değilsin
169 aşırı kısa mı ya? 150 ve altı aşırı kısa sayılır manyağa bak
Seni gorebilmem için büyüteç lazım. kank ağla bence
bence çok iyisin hiç kafana takma zaten bayanlarda en ideal boy 160 ile170 arasıdır
Saçma bir soru olmuş.1 69 kısa bir boy değil. İnsanlar üzmemek için iltifat ederler😂 Abartırlar da.
ahahaha ben 1.55 ölelim mi😀😀
Kısa sayılır. Pilates yap.23 cm atarsin.
Vay be 23 cm diye okuyunca inanamadım gözlerime :D :D
169 gayet ideal bence takma gerçekten
teşekkürler. 20 yaşına yeni girdim. bir spor hocasıyla konuştum çok spor yaparsan 3-4 cm daha uzayabilir dedi. bir de bilinenin aksine boy uzaması 18de durmaz kadınlar 22 yaşına erkekler 23-24 yaşına kadar boy uzatabilir egzersizlerle dedi
ben 179 boyundayım kendime göre dedim ama türk erkekleride okadar uzun değil tabi izmirde yaşıyorsan o ayrı
aynen izmirliyim. haklısın herkes uzun değil ama bizim arkadaş grubumuz komple basketbolculardan oluşuyor :D
Orda normalden farklı olan basketbolcular siz normal bir insansınız onlar işi yüzünden dev adamlar takma
Belki de sagol
İzmire pek inanmadım
1,69 boyun ve aşırı kısayım mı diyosun sen yani 😳
Yuh ya 1.69 kisaysa biz ölekmi napak😱
Demem o ki boy devedede var ama akil yok
Komplekse hic gerek yok
Sen aşırı kısaysan ben yoğum
bence boyun iyi çok kısa değil ideal.
Biz olelim? 163 ya da 164 falanım sanirim ben
155 ler ne yapsın kısa değilsin.
Sen kısaysan ben yokum..
Saçmalamışsın 155 kız tanıyorum
1 69 kısa?
şu çocukluktan çıkın artık
uzun mu
ortalamaya göre 9 cm hemde
1 69 kısa değil
Türkiye de uzun sayılırsın yurt dışına çıkma 🤠
hayır ortalamanın üstündesin..
😑😑😑dalga mı geçiyosun ya uzunsun ne kısası
bence normal hatta çoğu kızdan uzun
Evet ya çok kısasın...
Ben de 1,68'im ama kendimi kısa görmüyorum.
Cüce gibisin
aynen
1.55im sus istersen
Kuruntu
kısasın
aynen :/
1.69 kısa olmaz laa
Oyle geldi demek ki ama artk takmamaya calisicam
Saçmalama
ya uzatma
oha resmen cücesin
benden uzunsun
Ben 155 im öleyim mi
Ergensin.
Kabasın. Fazla kabasın. Cidden, bence biraz kibar bir üslup kullan. Günlük hayatında da böyle tepkiler verirsen seni kimse sevmez, ileride yalnız kalırsın.
Ergensin.
Sen de beyinsizsin.
Ben dunyanin en uzun insanlarin ulkesinde yasadigim insanlarla yasadigim halde bu kadar heycana ne gerek var. Sen galiba teselli bekledin.
Teselli beklemedim. Ama kibar yorum yapabilirsin. İlla olumlu yorum beklemiyorum. Canım bir psikologa git, böyle hisler geçicidir. ya da ne bileyim, taktığın şeye bak amaaan gibi yorumlar bile daha kibar. direkt ergensin yazıp gitmek bence çok kaba
ayrıca yabancı mısın? kurduğun cümle çok devrik hiçbir şey anlamadım
Seninde beyinsiz demende cok kibar. Diyelim ben seni yanlis tanimladim.. Guzel ornegi gostermeyen, kibarliktan bahsediyor.
Birine hiç tanımadan ergen diyen her insan beyinsizdir, gayet net. Benim için beyinsizsin. Şimdi gidebilirsin artık yazdıklarını görmeyeceğim.
Haha gercekten kaliteni belli ediyorsun.
Belli, ederim evet. Sen hiç belli etmiyorsun ama. Kalitesiz olduğundan herhalde.
Bla bla bla
Ay salak
Çok kabasın. Şikayet ettiğim halde neden kaldırılmıyor acaba?
Bir de, madem aptalca buldun sorumu, neden aşağılıyorsun? Kibarca yazmak, takılma böyle şeylere vs demek çok mu zor? 27 yaşındasın ve hiç aile terbiyesi alamamışsın anlaşılan. Ya da ailen terbiye vermiş ama senin aklın almamış reddetmiş.
Cidden, bence biraz kibar bir üslup kullan. Günlük hayatında da böyle tepkiler verirsen seni kimse sevmez, ileride yalnız kalırsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar