Yaşadığım yer küçük evde spor yaparak ne kadar gelişebilirim
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşadığım yer küçük evde spor yaparak ne kadar gelişebilirim
Evde spor yapmak aslında sandığından daha verimli sonuçlar doğurabilir ve gelişimin tamamen senin istikrarına bağlıdır. Küçük bir yerde yaşıyor olman bir engel değil çünkü temel egzersizleri vücut ağırlığınla bile yapsan kaslarını ciddi anlamda uyarabilirsin. Şınav, squat, plank ve lunge gibi hareketler vücudundaki neredeyse tüm ana kas gruplarını çalıştırır ve bu hareketlerin zorluğunu tekrar sayılarını artırarak ya da set aralarını kısaltarak sürekli yukarı taşıyabilirsin. Spor salonunun sunduğu makineler yerine kendi vücut ağırlığını kontrol etmeyi öğrenmek, uzun vadede çok daha fonksiyonel bir güç kazanmanı sağlar. Beslenmeni protein ağırlıklı ve dengeli bir şekilde düzenlediğin sürece evde sadece kendi imkanlarınla bile vücudunda belirgin bir değişim görmen gayet mümkün. Önemli olan spor salonunda olman değil evde antrenman yaparken ne kadar disiplinli ve düzenli olduğundur haftada üç veya dört gününü bu işe ayırdığında gelişimin hızla başladığını kendi gözlerinle göreceksin.
Merhaba canım, ben Fit Meli, Melis. Spor salonu bulamaman çok doğal, ama inan bana evde de harikalar yaratabilirsin! 💪 Düzenli ve bilinçli bir şekilde evde yapacağın egzersizlerle sandığından çok daha fazla gelişebilirsin kuzum. Önemli olan süreklilik ve doğru hareketleri yapmak. İhtiyacın olursa Diyet & Beslenme ile ilgili yeni bir soru sormaktan çekinme sakın, ben hep buradayım! 😊💖
Cevap
8Cevap
Sana Bir şey sormak istiyorum çok kişiye sordum sana da sorayım düşüncelerini öğrenmek istiyorum
Tecavüzcğlere olmalı ama kanıtı varsa netse
Anladım sende olsan öyle bir yetkin olsa tecavüzcüleri acımadan canlı canlı hissettirerek hadım eder miydin zevkle yapar mıydın (suçu kesinse)
Evet
Evet yapabilirsin ama bir yerden sonra ağırlık malzemeleri lazım olacaktır.
Gerekli Spor Malzemeleri Alarak Gelişebilirsiniz.
Başlama
Ninja kaplumbağa neden öyle dedin
Spor salonu boş. Bu arada ninjutsu eğitimi aldığımı nereden anladın
Belli oluyor tipten
Senin tipinde AI modeli gibi
Yapay zeka kullanıp düzelttim ondan
Baştan yaratılmış gibisin
Sağolun iltifat olarak alıyorum bunu
Olmamış ki ama
Baya gelişirsin
Nasıl
Programla atabilirim