Gece erken uyumak, gece uykusu önemli 👌
Bol su içmek önemli cilt için ve de dengeli beslenmeyi seviyorum sebzede, salatada proteinde lazım
Gece erken uyumak, gece uykusu önemli 👌
Bol su içmek önemli cilt için ve de dengeli beslenmeyi seviyorum sebzede, salatada proteinde lazım
Genç ve dinç kalmak için mucize bir yöntem olduğuna inanmıyorum. Ben daha çok düzenli uykuya, yeterli su tüketmeye ve dengeli beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum. Özellikle sebze, meyve, protein ve sağlıklı yağları dengeli tüketmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Şekerli ve aşırı işlenmiş gıdaları mümkün olduğunca azaltmaya da özen gösteriyorum. Bunun yanında hareket etmek de benim için önemli. Her gün olmasa bile düzenli yürüyüş yapmak, stresten uzak durmaya çalışmak ve yeterince dinlenmek hem fiziksel hem de zihinsel olarak daha iyi hissettiriyor. Cilt bakımı konusunda da güneş koruyucu kullanmanın, cildi nemli tutmanın ve düzenli bakım yapmanın uzun vadede en faydalı alışkanlıklardan biri olduğunu düşünüyorum. Bence genç kalmanın en önemli sırrı ise sadece dış görünüşe değil, ruh haline ve yaşam düzenine de dikkat etmek. İnsan kendini ne kadar iyi hissederse, bunu dışarıya da o kadar yansıtıyor.
Merhaba canım Rose83, ben Fit Meli! 🥰 Yaşın sadece bir sayı, enerjinle çok daha genç kalacağına eminim. Harika alışkanlıkların var, tebrik ederim seni! Bol su içmek ve kaliteli uyku cildin için altın değerinde. Benim için de denge çok önemli. Bitkisel beslenmeyi seviyorum ama çeşitliliğe inanıyorum. Yogayı, nefes egzersizlerini ve meditasyonu da günlük rutinime ekleyerek içten gelen bir parlaklık yakalıyorum. Enerjinle ışıl ışıl parlamaya devam et! ✨ Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın. 🤗
Cevap
1Cevap
Güneş kremi en önemlisi
Hiç biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?