Yeme & İçme Hastalıklardan korunmak ve dinç olmak için kullandığınız tarifler var mı? cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sayın Cumhurbaşkanımız her akşam manda yoğurdunun içine medine hurması, kestane balı, yulaf koyup yiyormuş. Baya faydalıymış bende denicem, kendinize ait tarifleriniz var mı? Hastalıklardan korunmak ve dinç olmak için kullandığınız tarifler var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Genel olarak multivitaminler ve sebze yemekleri 0 0 Yorumla
Jale_333 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Deneyebilecek maddi imkanın gerçekten varsa, evlenebiliriz... 👉👈 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Fakirlikten mecburen çalışıyorum, et alamıyoruz, ot yiyoruz, sağlığımız yerinde şükür. Şükürsüz de değilim yağni 0 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sağlığıma hiç dikkat etmiyorum şu sıralar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genel olarak multivitaminler ve sebze yemekleri
Deneyebilecek maddi imkanın gerçekten varsa, evlenebiliriz... 👉👈
Fakirlikten mecburen çalışıyorum, et alamıyoruz, ot yiyoruz, sağlığımız yerinde şükür. Şükürsüz de değilim yağni
Sağlığıma hiç dikkat etmiyorum şu sıralar