Merhabaa 🌸
Ben bundan 2 sene önce kilo aldığım için ekmek yemeyi kesmiştim.

Merhabaa 🌸
Ben bundan 2 sene önce kilo aldığım için ekmek yemeyi kesmiştim.

Baklavayı tamamen kestim. Diğer her şeyi de azalttım. Tavuk ve patates hariç, onlardan ayrılamıyorum😆 (neyse ki kilo alma derdim de yok)
Hiçbir yiyeceği tüketmeği kesmek doğru bir şey değil her şeyden yemek lazım doğru porsiyonda
Kesinliklee pp ne bayıldım 😅🌸
Cevap
28Cevap
Sevdiğim yiyecekleri zararlı da olsa tüketiyorum başta sigara maalesef
Şekerden uzak durmam lazım ama ara ara dikkat etsem de illa ki ucu kaçıyor. Meret havuçta bile var.
Şekerden bende uzak kalamıyorum geçen kocaman doğum günü pastanın nerdeyse hepsini ben yedim 😅
Yok ya bir tane daha olsaydı aynısından yine bitirirdim o derece 😅
Yasaklasa da ben uyacağımı sanmıyorum 😅
Eveet 😅
Fast food ayda yılda bir tüketiyorum… asitli içecek içmiyorum… yemekle birlikte içecek tüketmiyorum… genelde tek çeşit beslenmeye çalışıyorum… gibi gibi…
Bu sabah uyandım şekeri tamamen hayatımda çıkarmaya karar verdim ama dolapta dondurma var o bitince uygulamaya koyacağım :d
Hayır yok ben de bir ara ekmek yemeyi bırakmıştım ama sonra geri başladım sigara gibi mübarek jxjxjdjd
kola
fanta
tum gazli icecekler
hamburger
pizza
fast food
makarna
pilav
hepsini hayatimdan cikardim.
son 10 yıl içinde toplasan 10 defa hamburger yememişimdir. O da Çin'e gitmişsem zaruretten yediğim durumlardır.
Tam 13 yıl önce şekeri kesmişim. 🤤
Darısı başıma
Şeker uyuşturucu kadar bağımlılık yapıyormuş. İrade lazım.
tatlım bunları yemiyorum zaten mangalada hayır demem
Kızarmadan uzak duruyorum , gunde 2 ogun beslenme ve bol su içiyorum. tavsiye ederim.
Hiçbir şeyi tam olarak kestim diyemem. Her şeyden yiyorum. Ekmeksiz asla yapamam meselaa. 😄
Pirinç pilavı yemiyorum beni çok fena çarpıyor
Pirinç direkt şeker hastalarına asla önerilmez. Eğer seni çarpıyorsa şu An gizli şeker vardır ya da ileride maalesef diyabet olacaksındir.
@Gunnroseskkkkk çok uzun zamandır yemiyorum zaten. Yine uzun zamandır yediklerime dikkat ediyorum. Eskiden pilav ekmek bir sürü yemek yerdim. Pilav da çarpardı tabii. Gizli şekerim olduğunu düşünmüyorum zaten metabolizma hastalığım var. Tatlı vs yiyince dengesizlik olmuyor ama pilav fena yapıyor
Tüm paket ürünleri şeker ay çiçek yağı fırından ekmek (kendim yapıyorum)
Hayır hiçbir şeyi tam olarak kesmedim sadece çok nadir yiyorum ve yediğim zaman da az yiyorum
Şekeri bıraktım artık çayı şekersiz içiyorum 😔
Tatlı yemek istesem de muz ve tahinden lezzetli bir tatlı yapıp yiyorum.
Ekmeği kestim, şeker tüketimi yok zaten
Darısı yapmak isteyenlere
Evet özellikle fazla yağ, tuz, şeker, fast food çoğu ve abur cuburlar tüketmeyi büyük oranda kestim diyebilirim.❤️
30 kilo verdigim donemde islenmis sekeri hayatimdan cikarmistim cok da ise yaramisti
Ne kadar zararlı yiyecek ve içecek varsa yiyip içiyorum.
Fazla yaşamam
Jelibon gibi şekerlemelerden uzak durmaya çalışıyorum.
Bentonit içmeye başlamıştım, hızla kestim.. Faydalı dedikleri kil, alimünyum içeriyormuş..
Et.
Tam olarak kesmedim ama ciddi oranda azalttım.
Cips ama onu da kesmedim. Sadece azalttım. Sivilce yapıyor yoksa.
Noodle, buna dayanmak çok zor oluyor. Günde 2 paket yerdim, ama kanser olmaktan korktuğum için bıraktım..
Midye var. 2 kere zehirlendim daha da yemem
Hayatta ağzıma sürmem ya bana mide bulandırıcı geliyor.
Tadı falan güzel ama aslında pis tabi. Denizlerin bakteri yuvası sonucta
evet maalesef paketli gıda kızartma ekmek patates pilav 🙄
Eskiden çok cipsi yerdim şimdi birisi alırsa anca bi kaç tane.
ekmeki hem saglık için hemde midem bulandıgı için kestim ama yazları mecburen trabzon ekmegi iyyorum karnımı douyurmak için oda yiyebilcegim başka bişey olmadıgı için malum köy yeri
Hayır yok zevk aldığım şeyleri yaparım
Hamburger ve cips
Sigara ve çok yağlı yiyecekler.
Yağlı yiyecekleri, pilav, ekmek kestim.
Çaya seker atmıyorum sadece
Evet brokoli mesela
Kola fanta, şeker falan.
Yok valla kafama göre yerim ben
Benim yok sevdiğim her şeyi yerim ama abartmadan
Kesmiyorum ama daha az tüketiyorum
Kola icmiyorum
Kola içmiyorum mesela
Çay da kahve de şeker
Fast food tüketmiyorum asitli hiçbir içeceği icmiyorum
Hiçbir şeyi kesmedim
Kola🥺
Hamur işi
Aynı şekilde ekmek
Yok canım
3 beyaz
Noodle
Kaç kg sin ki
66
Boy kcti
1,72
Oo boyuna göre gitsin be bizim hastanede bepsi 155 160 lar 60 70 kg lar onların fazlası var sen gayet iyi canım 😉
Abur cubur yemiyorum
Hayir uok
Şeker
Kola😕
Çoklata ve kahve
53 kiloyum ve her istedigimi yiyorum
Şekerli gıdalar
hazır gıdaların hepsi
Kola var
Yok şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?