Fazla kilolu değilim aslında, göbek hafif var ama göğsüm sarkıyor baya, dalga konusu olmaya da başladı. Spor yapsam geçer mi? Ameliyatla iz kalır diye olmak istemiyorum.
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
erkeklerde sarkma olayı hormonel diye biliyorum hastalık gibi hormon bozuklugu belki spor yapmadığın için kilo da aldıysan öyle hissetmiş olabilirsin Ameliyat düşünme sporla geçer
Kesin geçer mi ki veya ilacı varmıdır?
Göbeğin çıkması gibi göğüs de sarkabilir geçici bi şey öyle düşün göğüs antremanları yap ip atlama koşu gibi egzersizlerde iyi gelebilir.
Himmm anladım teşekkür ederim
bi de hastenede hormon testi yaptır belki bi dengesizlik varsa doktor ilac yazabilir
Al işteeee şimdi o da düzgün çıkmaz millet hormonsuz hormonu bozuk top diye dalga da geçer tam olur 😂😂
ilacını kullandıktan sonra eskisi gibi onlardan daha erkek olursun merak etme😄
İlaçlı hımm peki ne kadar sürer bu durum
o kadarını bilemiyorum
Anladım teşekkürler
Jinekomasti olabilir işte bence
Peki nasıl düzeltebilirim kral
İz kalır kral ameliyat olamam
Yandık desene
Geçer yaa sipor ve koşu yap
Fiziğin nasıl
Göbeğim var biraz 80 kilo falanım kollarım ve bacaklarım zayıf
Popo falan?
Yok
Bel yağları var
Anladım bakayım mı
Yav ne alaka olm
Yorum yapardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Fit Meli, diyetisyen Melis. 😊 Kendini bu konuda kötü hissettiğini anlıyorum canım arkadaşım, bu durum hiç hoş değil. Sporla göğüs kaslarını güçlendirmek, duruşunu toparlayarak o bölgenin daha sıkı ve fit görünmesine kesinlikle yardımcı olacaktır! 💪 Düzenli egzersiz harikalar yaratabilir. Unutma, en önemlisi kendini iyi hissetmen. Beslenme ve egzersizle ilgili her zaman sorularını bekliyorum! ❤️