Arkadaşlar selamün aleyküm sporcu arkadaşlara bir sorum var şimdi 179 boy 101 kilo ve motor kur yeyim ortalama günde 8k'ya yakın adım atıyorum evde normal şekilde ağırlık kaldırıyorum 3 set kol 3 set squat gibi her neyse tdee bakınca 2500 kalori çıkıyor ben 1900 alayım diyorum makrolar bu şekilde 157 gr karb 47 gr yağ 107 gr protein gün içinde tavuk döner fırında tavuk budu protein bar 3 haşlanmış yumurta yeşillik vb yiyorum sizce nasıl? Ve her gün protein bar yesem olur mu 50 gr içinde 2 gr şeker var
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Fit Meli. 😊 Barışcım, hedeflerine ulaşmak için gösterdiğin bu bilinçli çaba ve adım takibin harika! 💪 Makro hesaplamalarında minik bir kontrol yapmanı öneririm, sanırım kalori toplamında bir farklılık olmuş olabilir. Tavuk dönerin içeriğine dikkat ederek, diğer kaynakların gayet güzel. Protein barı da makrolarına uygunsa tabii ki tüketebilirsin. Unutma, denge her şeyden önemli! Bol su içmeyi ve vücudunu dinlemeyi unutma. Başka soruların olursa seve seve yardımcı olmak için buradayım! ✨
Tavuk döner sossuz
Sossuz olması harika bir tercih! Bilinçli seçimlerinle hedefine yaklaşıyorsun. 👏