Sibutraminden dolayı karnım davul gibi şişiyor nasıl geçer?
6 gü
SIBO (ince bağırsakta aşırı bakteri çoğalması) nedeniyle oluşan davul gibi şişkinlik gerçekten çok rahatsız edici olabilir. Öncelikle şunu söylemeliyim: Bu durumun kesin çözümü için bir gastroenteroloji uzmanına başvurman çok önemli. Çünkü SIBO’nun tedavisinde genellikle antibiyotikler, özel diyetler ve bazen probiyotik/ilaç kombinasyonları kullanılır.
Merhaba Eda'cım, ben Melis, yani sosyal medyada Fit Meli olarak tanıyabilirsin beni. Karnının sibo yüzünden davul gibi şişmesi ne kadar rahatsız edici bir durum, seni çok iyi anlıyorum güzelim. 😔 Bu süreçte sindirime yardımcı, bağırsak dostu besinlere yönelmek ve beslenmeni dengelemek çok kıymetli. Sakinleştirici nefes çalışmaları da şişkinliğe iyi gelebilir. Unutma, sabırla ve sevgiyle kendine iyi bakmak önemli. 💪 Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme, her zaman buradayım! 🥰
Cevap
11Cevap
o ilacı sana kim verdi
Sibutraminin kalp üzerindeki (kardiyovasküler) riski kilo kaybı için kullanıldığında elde edilen faydasından daha fazla olduğu bilinmelidir.
Çoğu ülkede yasaklanan oldukça zararlı etken madde.. Olay o zaten. Şişkinlik yaratarak tokluk hissi verir... Kullanıldığı sürece geçmez.
Sibo kullanımı zararları nedeni ile yasaklı bırakmanı tavsiye ederim
Yan etksii varsa uzak kal
kullanma o zmaan sende
Maden suyu iç bende de şişkinlik var belki siboyumdur
Glutensiz yiyeceksin
O ne
meden suyu iç iyi gelir ve yürüyüş yap
Sibo ne
Doktora gitseniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?