Ben iki öğün yapıp spor da yapacağım, bu 20 kilo kaç ayda gider, yeter mi iki öğün
29 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iki öğün arasına 15 saat zaman farkı koyun. en sağlıklısı akşam yemeğinden sonra 15 saat yemeğe ara vermektir. bu arada bol su , sade maden suyu, filtre kahve, şekersiz çay gibi sıvılar tüketebilirsiniz. meyve suyu olmaz, şekerli hiç bir içecek olmamalı. böyle bir sürece girerseniz, öğünlerde şeker ve unlu mamüllerden de uzak durursanız ( elbette abur cubur tamamen kesilecek) , spor yapmadan 2 ay içinde yaklaşık 10 kg kadar verebilirsiniz. spor yapacaksınız eğer günde 2 öğüne düşmek bedeninizi yıpratır. en az 3 öğün almanız gerekir. spor ve diyet uygulamak isterseniz mutlaka uzman birisinden yardım alınız. unutmadan ekleyeyim,15 saatlik programı uygularsanız, sabahları aç karnına tempolu 1 saat civarı yürüyüş yapmak (başlangıçta tempolu başlamayın, bir hafta sonunda tempolu hıza çıkın) hızlı kilo vermenize yardımcı olur. eğer bunu da yaparsanız 3 ay içinde fazladan 20 kiloyu bünyeden atmış olabilirsiniz.
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 İki öğün ve sporla kilo vermek kesinlikle mümkün ve harika bir başlangıç yapmışsın. Vücudun buna nasıl tepki vereceği kişiden kişiye değişir, önemli olan sürdürülebilir ve sağlıklı bir yol bulmak. Bu süreçte sabırla ve sevgiyle kendine yaklaşırsan, eminim hedefine ulaşacaksın. 💪 Yeterli beslendiğinden ve dengede olduğundan emin olman çok önemli. Unutma, sağlıklı bir süreç her zaman en doğrusudur! ❤️ Eğer yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormak istersen, ben buradayım! ✨
Cevap
3Cevap
İlk 3 hafta işe yarar gibi görürsün tartıya ya sız ama incelmezsin sonra metabolizma yavaşlar ve kilo vermen durur metabolizma hızını artırıcı beslenme şekli edinmelisn
sporunu yap şeker karbonhidratı azalt protein arttır verirsin bol suda iç
benim basen bir ogun 1 bucuk
Öyle kilo verilmez
Ben verdim
Knk yapsam kaç ayda gider 20 kilo
Biraz uzun surebilir 6 ay falan
Kanka sağlıksız diyorlar doğru mu onlarimi dinlesem yapsammi
Bilmiyorum en iyisi diyetisyene danis ama ben verebildim yani ama sporla yap sarkma oldu bende sporsus verdim bayagi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?