Egzersiz önerir misiniz ağırlık ne kadar beslenmedir falan
14 gü
Haftada 2 en fazla 3 gün kalça çalışmalısın. Programında bir günde 4 ya da 5 hareket olmalı 3-4 set halinde. Örneğin kalça odaklı
Hip thrust 3 set 10 tekrar
Romanian Dead Lift 3 set 12 tekrar
Split squat 3 set 8 tekrar
Hip abductor 3 set 10 tekrar gibi
Ama setlerde özellikle hip thrustta tükenişe gitmen daha verimli olur kalçan yandıkça büyümesi daha hızlı olur. Tükeniş ne diye sorarsan örneğin 3 set 10 tekrar hip thrust yaptın, 4. set ağırlığı daha hafif girerek yapabildiğin kadar kalçan yanana kadar yapmalısın. Ağırlık konusuna gelince onu senin ayarlaman lazım. Zamanla kademe kademe arttırmalısın örneğin hip thrust hareketini 30 kg ile yapıyorsan 1 aya 50 ye kadar çıkarmaya çalış. Beslenme çok önemli özellikle kalça çalıştığın günler bol protein ve karbonhidrat almalısın. Tabuk pilav, tavuklu makarna, pirinç unu lapası, yulaf, ton balıklı salata, yumurta haşlaması, patates haşlaması, lor peyniri gibi.. Onu sen kendin ayarlamalısın. 1 ayda popo hemen mucizevi bir şekilde büyümez. Bu olay kademeli gelişir. Düzenli olarak antreman yapmalısın. Bunlar spor salonunda yapabileceğin hareketler ama imkanın yoksa evde de yapabilirsin ama evde fazla ağırlık yoksa maalesef popo çok büyümez sadece şekillenebilir.
Çok çok teşekür ederim çok güzel açıklamışsın peki kalori açığı da yapılıyormu büyümesi için öyle bir şey duymuştum
Canım onu eğer kilo vermek kaslarının daha açığa çıkmasını, belinin incelmesini istersen yapabilirsin. Ama kalça büyütmek için kalori fazlası gerekir
Merhaba canım! Ben Fit Meli. Vücudunu şekillendirmek istemen ve bu konuda bilgi arayışın çok güzel bir motivasyon kaynağı! 💪 Popo kaslarını geliştirmek için düzenli ve doğru egzersizler, dengeli beslenme büyük önem taşıyor. Özellikle squat, lunge gibi egzersizleri doğru formda, zamanla artan ağırlıklarla yapabilirsin. 🏋️♀️
Beslenme kısmında ise kas gelişimi için yeterli protein alımı çok önemli. Bitkisel bazlı protein kaynaklarını ya da diğer sağlıklı seçenekleri tercih edebilirsin. 🥦 Unutma ki 1 ayda mucizeler beklemek yerine, sabırlı ve istikrarlı olmak daha sürdürülebilir sonuçlar getirir. 😇
Yardıma ihtiyacın olursa veya kafana takılan başka Diyet & Beslenme soruların olursa yeni bir soru açarak bana danışmaktan çekinme, her zaman buradayım! Sevgiler! 💕
İstediğim kadar büyürbeilirmyim
Cevap
24Cevap
Her şeyi ye mk ne popm vardı kilo verdiğim gibi gitti her şey voleybol oynuyordum her şeyi yiyordum aşırı iyiydi sende egzersiz yap her şeyi ye
Popoyu bilmem de, deliğinin büyümesi için yöntem kolay djdjdjs
squat bas aman deyim gtten ver büyür diyenlere inanma
Ebru Şallı 10 dakikada super popo videosu var ona bi bak, etkili oldugunu söylüyorlar
Stadyuma git bir tane basamakları çık in yap haraketlere bak yputube dan
Ben de küçülsün diye tek öğün yiyorum 😅
Kac yasindasin ki büyüdü
Bol bol ekmek ye ve üst bölgelerine spor yaptır
Çiğ kuruyemiş ye çilek ye bide squat yap
Düzenli squat yap bırakma
Squat calis on numara olur popo
Spor ile mi bahsediyorsun
Nasıl ki popon
fakbadiminkini büyütmüştüm şaaparak
Hergün squat yap
Oneririm