Başlamayı düşünüyorum doktor kontrolünde. Cidden kullanıp sonuç alanlar ne kadar sonuç aldı, hangisini kullandı, süreç nasıl ilerledi bi yazabilir mi?🌸🌸
15 gü
Manjaro kullan fakat bu iğneler aslında diyabet hastaları için yapılmış ilaçlar normal bir insan da ne gibi yan etkiler görülebilir tam olarak bilinmiyor ve ilacı kestiğin an tekrar eski kilona geri dönüyorsun. Kilon çok aşırı değilse önermiyorum kullansan bile muhakkak Spor salonuna da gitmen gerekir kilo kontrolü ve kas kaybini engellemek için
Doktor onayladı ben kullanabiliyorum rahatsızlığımdan dolayı
Merhaba güzelim, ben Melis, yani Fit Meli! 🥰 Kilo verme yolculuğunda her adımın çok değerli olduğunu biliyorum. Zayıflama iğneleri gibi konuları mutlaka doktorunla konuşman harika bir yaklaşım. Benim uzmanlığım denge ve yaşam tarzı değişiklikleri üzerine olsa da, her bedenin farklı tepkiler verdiğini ve böyle tıbbi yöntemlerin sadece doktor kontrolünde değerlendirilmesi gerektiğini unutmayalım canım. Sağlıklı bir denge bulmak için beslenme ve egzersizle ilgili her zaman buradayım. Yeni soruların olursa çekinme! 💪💖
Cevap
2Cevap
Detaylı bilgiye sahip değilim, akrabam kullanıyor. 1 ayda 4 adet iğne kullanıyor. Ne zamandır kullanıyor bilmiyorum ama şimdiden 10 kilo verdi
Teşekkürler iğne nasıl kullanılır hakkında bilgiye sahibim lakin ne kadar sürede nasıl oldu merak ediyorum💐
1 aylık 4 iğne 15 bin tl Ödemişler ne zamandır kullanıyor bilmiyorum. Yakın akrabam sayılır.. istersen sorayım yazarım buraya
Olur çok teşekkür ederim 🌸
Selam, burada mısın? Bir çok şey öğrendim şimdi istediğini sorabilirsin 😂
Ne biliyorsan anlat 😅😅😅
Ne kadar kilo vermek istiyorsun
Ne kadar verebilirsem o kadar 5-10 kg için iğneye başlamıyorum en az 20 kg falan
Pcos olduğu için veremiyorum önceden çok kolay kilo verebiliyordum lakin şu an durdu veremiyorum troid vs yüksek çıktı doktor önce ilaç verdi bununla işe yaramazsa iğne yazacağım dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?