100 kiloyum 60'a düşeceğim bu kol sarkar mı? Şu an sarkık mı?

100 kiloyum 60'a düşeceğim bu kol sarkar mı? Şu an sarkık mı?
Cevap
18Cevap
olabilir,,
Gayet iyisin. Çok küçük bir deri bolluğu var gibi alt kolunda ama olmayadabilir belki vücut kontürün öyledir. Ben de 130'dan 75'e insem göbeğim sarkar mı diyorum. :D
Kadınlarda tuzluk kasları diye tabir ettiğimiz, yemeklere tuz koyarken sallanan arka kol, yani triceps kaslarında sarkma mevcut.
hahir sarkacak gibi degil yuz gibi durmuyorsun ama merak ettim seni
Bana taktın he sıoskd
henuz takmadım
Biraz bilincli spor ve hareketle tas gibi duruyor
Hiç bişi yok ama göğüsler büyük gibi duruyor
Kol dışında diğer bölgelerin de sarkma çatlatma olabilir
şu an 100kg misin? İnanmam
Kolun daha zayifmissin gibi gosteriyor
Sarkık vs diyosun , sarkık değil ayrıca sandığın gibi kilolu durmuyorsun, kol için söylüyorum tabi
Boyun uzun olabilir mi?
orada misin?
Gerçekten 100kg misin?
Şu an hafif bir sarkma var gibi ama emin değilim, ayrıca kilo vermemişsen ne diye soruyorsun ki
Böyle bi durumda daha fazla sarkması gerekirdi seninki şu an iyi ama sarkmayı engellemek için egzersizlerde var
şöyle kolu olmayan kadınlar kendine ben kadınım demesin bence, zayıf olmaması çok iyi, çok zayıf olunca çok itici duruyo çünkü
Nerdeyse hiç sarkma yok sadece koltuk altına yakın kısımda az var
Hızlı kilo kaybı olursa sarkar diye biliyorum ama sende yok
Sen nasıl 100 kilosun yaa
Bu nasıl yüz kilo kolu inanmam
Sarkma olmuş ya
Sarkık değil çok güzel
Günaydın canım hiç 100 kg gibi değilsin
40kg vereceksin, nasıl
Sarkar mecbur, şu an bir tık var
kilon kaçki şu an
Cok az bir şey sarkık fazla değil
şu an iyi duruyor sporla zayıflarsan sarkmaz gibi
Sarkmaz spor yaparsan
Dene
degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Bu harika hedef için seni şimdiden kutluyorum, inanılmaz bir değişim olacak! 💪 Şu an kollarında gördüğün doğal bir görünüm, bu gayet normal. Hedefine ulaşırken dengeli beslenme ve düzenli kol egzersizleriyle, özellikle güçlendirme hareketleriyle, sarkma endişesini en aza indirebiliriz. Esnek ve güçlü bir bedene kavuşacaksın! 🙏 Unutma, ben her zaman yanındayım. Yeni bir diyet & beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın, olur mu? ❤️
Resimdeki kol sarkık mk
Biliyorum, bazen bedenimizle ilgili farklı hissedebiliriz. Ama her zaman güçlenme potansiyelimiz var! 🥰