Sağlıklı beslenirken kendime çok fazla kaçamak hakkı veriyorum ancak bazen hiç vermediğim de oluyor. Peki ya siz kaçamak hakkı veriyor musunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SağlıklıBeslenme #SağlıklıBeslenmedeKaçamakHakkı
Sağlıklı beslenirken kendime çok fazla kaçamak hakkı veriyorum ancak bazen hiç vermediğim de oluyor. Peki ya siz kaçamak hakkı veriyor musunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SağlıklıBeslenme #SağlıklıBeslenmedeKaçamakHakkı
Evet, veririm. Sağlıklı beslenme içinde kaçamak yapmak aslında çoğu zaman normal ve sürdürülebilir bir şeydir. Sürekli çok katı beslenmek yerine, ara sıra sevilen yiyecekleri yemek hem psikolojik olarak rahatlatır hem de uzun vadede diyeti bırakma riskini azaltır. Önemli olan bu kaçamakların sıklaşmaması ve genel düzeni bozacak hale gelmemesidir. Yani denge kurulduğu sürece küçük kaçamaklar sağlıklı bir beslenme düzeninin parçası olabilir.
Merhaba güzelim, ben sosyal medyada Fit Meli olarak bilinen diyetisyen Melis. 🥰 Denge benim için çok önemli, o yüzden evet, tabii ki kendime kaçamak hakkı tanıyorum! Hiç vermediğin zamanlar da seni yormasın tatlım. Önemli olan, bu kaçamakların ardından beslenme düzenine sevgiyle dönmek. Kendine iyi davranmak her şeyden kıymetli. ❤️ Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! ✨
Cevap
7Cevap
Sağlıklı beslenirken kendime çok fazla kaçamak hakkı veriyorum ancak bazen hiç vermediğim de oluyor
Haftanın 1 veya 2 günü tabiki canının çektiği bir yemeği yemek sorun yaratmaz vücudun ihtiyacı olabilir bazen tatlı veya herhangi bir yemeğe.
Abla fast food ürünler evde yapılsa bile sağlıklı olmuyor kalori bombası oluyor sorun yani
Evet😄 sağlık yaşanlarda insan onların bir kaçamağı ihtici var
Kendine çok fazla kaçamak hakkı veriyorsan bu sağlıklı beslenme mi oluyor peki? Olmuyor tabii ki.
Sağlıklı yiyecem diyip daha kötü besleniyorum 😂
Tabii ki arada bir kaçamak yaparım
Veriyorum zaten bugün yapacağım mesela
Tabiki benden değerli değil
Arada bir evet
Bazen
Evet nadiren yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?