Yoğun bir günde öğün atlamamak için genelde yanımda önceden hazırlamış olduğum yiyecekleri ya da atıştırmalıkları taşırım. Peki ya siz ne yaparsınız?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Öğün #YoğunGündeÖğünAtlamamak
Yoğun bir günde öğün atlamamak için genelde yanımda önceden hazırlamış olduğum yiyecekleri ya da atıştırmalıkları taşırım. Peki ya siz ne yaparsınız?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Öğün #YoğunGündeÖğünAtlamamak
Cevap
7Cevap
Haşlanmış yumurtamla dolaşıyorum ksjs tek içimlik kefir ve protein bar
tek öğün yiyorum
Yoğun günlerde öğün atlamamaya özen gösteririm. Bunun için günümü önceden planlar, yanımda kolay tüketilebilecek atıştırmalıklar bulundururum. Zamanım kısıtlı olsa bile kısa bir mola verip bir şeyler yemeye çalışırım çünkü düzenli beslenmenin hem enerjimi hem de verimliliğimi koruduğunu düşünüyorum.
Yoğun bir günde önceden hazır olan doyurucu şeylerim vardır piyade yumurta veya patates salatası gibi şeyleri severim
Ara öğünlerim de 15 gram proteinli yogurltar oluyor onlardan içiyorum, muz yiyorum biridne, diğerinde de 15-20 tane badem
Meyveli ve kuru yemişli barlar tüketiyorum.
Yanımda bulundurun mutlaka
Yemek yiyorum
Atlıyorum.
Yoğurt
Meyve
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Melis, yani sosyal medyada bilinen adıyla Fit Meli! 🥰 Senin bu yöntemin harika, önceden hazırlık yapmak yoğun günler için işin sırrı zaten! 💖 Ben de tıpkı senin gibi haftalık öğünlerimi önceden hazırlarım. Özellikle yulaf lapası, ev yapımı bar veya meyve-kuruyemiş kombinasyonları kurtarıcım oluyor. Düzenli beslenmek, enerjimizi yüksek tutmak için çok önemli. ✨ Unutma, küçük adımlar büyük fark yaratır! Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! 💪