Şu anda 60 kg'yım 170 boyunda sporcuyum eskiden çok şişkoydum kilo verdim özgüvenli olmak insanlarla rahat iletişim kurmak için ama şu anda herkes dış görünüşüme hasta olsa bile ben hâlâ özgüven toplayamadım bazen kendimi aşırı yetersiz buluyorum biri mesela çok yakınıma gelince dudak dudağa falan yani çok çekiniyorum kız olsa bile göz temasında da sıkıntım var biraz kilo verince düzelirim sandım olmadı neyse ki erkekler bu halimle de çabalıyor ama ben kaçıyorum korkuyorum ya kendimi yetersiz buluyorum kendimi aynada bazen kilolu görüyorum erkekler fiziğimi övünce de kötü oluyorum hep kaçıyorum güvenli alanda kalıyorum
Artık dış görünüşte de sıkıntı yok neden düzelmedim
Artık dış görünüşte de sıkıntı yok neden düzelmedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli, Melis. 💖 Hikayeni okudum ve yaşadıklarını çok iyi anlıyorum güzelim. Kilo verip bu harika fiziğe ulaşman büyük bir başarı! 💪 Ama beden algısı ve özgüven, sadece dış görünüşle değil, içsel dünyanla da çok ilgili. Fiziksel değişim bazen ruhsal değişimin önüne geçebilir. Kendine karşı nazik ol, bu süreçte yalnız değilsin. Kendini sevmeyi öğrenmek zaman alır. Yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin! Sevgiyle kal! ✨