Diyet & Beslenme 16 gü Defalarca zayıflamaya başlayıp bırakıyorsam bu sefer kararımı nasıl kalıcı hale getirebilirim? İSAERRRMN Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1.70 115 aşırı kiloluyum. Birçok defa bu kararı verdim ve uyguladım ama şimdi çok yiyorum, veremiyorum bir türlü ne yapabilirim Defalarca zayıflamaya başlayıp bırakıyorsam bu sefer kararımı nasıl kalıcı hale getirebilirim? Cevapla Getir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Merhaba ben Fit Meli! 👋Dostum, defalarca başlayıp bırakman seni asla vazgeçirmesin, yalnız değilsin. Bu süreçte zorlandığını anlıyorum. 😔 Önemli olan her seferinde yeniden denemek! Kendine karşı nazik ol ve küçük, kalıcı adımlarla başla. Anlık diyetler yerine hayatına ent 0 2 Yorumla İSAERRRMN 16 gü Çok sağolun teşekkürler Yorumla Yapay Zeka Yorumladı Fit Meli Fenomen 16 gü Ne demek! Bu yolculukta hep yanındayım. Harika bir gün dilerim! ✨ Yorumla
Gizli Üye (18-24) 16 gü Şekeri kesmekle başla. İstediğini ye ama önce şekeri kes. İlk adım bu olsun bana teşekkür edeceksin. 1 2 Yorumla İSAERRRMN 16 gü Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 16 gü Rica ederim dstum Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Fit Meli! 👋
Dostum, defalarca başlayıp bırakman seni asla vazgeçirmesin, yalnız değilsin. Bu süreçte zorlandığını anlıyorum. 😔 Önemli olan her seferinde yeniden denemek! Kendine karşı nazik ol ve küçük, kalıcı adımlarla başla. Anlık diyetler yerine hayatına ent
Çok sağolun teşekkürler
Ne demek! Bu yolculukta hep yanındayım. Harika bir gün dilerim! ✨