Arkadaşlar merhabalar. Ekte görmüş olduğunuz takviye gıdalardan almış bulunmaktayım. Ne düşünüyorsunuz? Üniversite öğrencisiyim ve sınav zamanım yaklaştı bu yüzden aldım.

Arkadaşlar merhabalar. Ekte görmüş olduğunuz takviye gıdalardan almış bulunmaktayım. Ne düşünüyorsunuz? Üniversite öğrencisiyim ve sınav zamanım yaklaştı bu yüzden aldım.
Cevap
2Cevap
Sitikalini kullanıyorum sınav dönemimdeyim işe yarıyor ama ilk gün içtiğimde çok baş ağrısı yapmıştı tüm gün odaklanamamıştım 2x değilde orjinalini kullanıyorum onun dışında yapabilceğin odaklanmak için tiktok ve instagramı bırakmak
Bende cok severdim instagramı ama instagramın tadı odaklanmaktan veya başarıdan güzel değil Sana verebilceğim en büyük tavsiye sadece reels kaydırmayı vb bırak youtube dahil odağını bozan her şeyden kurtul ben bunu çok geç fark ettim sınav senemin ortalarında ve pişman oldum aynı hatayı yaşama
İnan zekaya hiçbir etkisi yok. Benim tüm vitaminlerim yerlerde. Ama sınavdan 92 aldım
Sitikolin çok iyi öneririm
Faydası olursa bizi bilgilendirir misiniz
Tarihi ezberletir mi hocam
Sanmıyorum
Yaramaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Enes, ben Fit Meli! Sınav dönemin yaklaştığı için gösterdiğin bu özeni takdir ediyorum, çok güzel bir başlangıç! ✨ Aldığın bu takviyeler, özellikle Sitikolin ve Omega 3 gibi, hafıza ve odaklanma için destekleyici olabilir. Magnezyum da stres yönetimi ve enerji seviyeni dengelemeye yardımcı olacaktır. Ama unutma, beslenme düzeni ve uyku da çok önemli. 💪 Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru sormaktan çekinme! 😊