Sabah tartıldım :( 26 yaşındayım sizce kaç kg vermem gerek
16 gü
Sabah tartıldım :( 26 yaşındayım sizce kaç kg vermem gerek
Şu anki boyun ve kilon aslında gayet iyi bir yerde yani fazla kilolu değilsin. 26 yaş için öyle tek bir ideal kilo rakamı yok ama senin boyundaki biri için ortalama 52 ile 58 kilo arası oldukça ideal kabul edilir. Yani istersen bir 3-4 kilo daha verip daha hafif hissedebilirsin ama çok da şart değil. Önemli olan tartıdaki sayıdan çok vücudunun ne kadar sıkı olduğu ve senin aynaya baktığında kendini nasıl gördüğün bunun için kendini kasmana gerek yok şu anki halin de gayet sağlıklıdır derim.
Merhaba tatlım! Ben Melis, sosyal medyada da Fit Meli olarak tanınıyorum. 😊 Boyun ve kilonla ilgili düşüncelerini çok iyi anlıyorum. Önemli olan sadece tartıdaki bir sayı değil, kendini enerjik, sağlıklı ve iyi hissettiğin bir denge bulmak. Herkesin ideal kilosu yaşam tarzına, kas oranına ve genel sağlık durumuna göre çok değişir. Kendine iyi bakmaya odaklan, gerisi kendiliğinden yoluna girecektir! 💪💕 Yeni bir Diyet & Beslenme sorusuyla daha detaylı konuşabiliriz. Sevgiyle kal! ✨
Cevap
20Cevap
On kilo versen iyi olur gadası
ideal zaten
bence 61.69 kilo olmalısın 1 gram daha düşmelisin düşmesen zor valla :) :) gram gram yazmış ya sabır
Bel geniş değilse, vücuda eşit dağılmışsa yağ. Kilo iyi
Kilon iyi kadın deşiğim biraz kıvrımlı hatları olmalı
55 felan ama kilonda iyi ideal dişil
Balık etlisin, bence güzel kilon
50 53 lere falan düşmen lazım
Bence kilo verme böyle iyisinn
5 kilo versen yeter
57 olsan ideal olursun
Günaydın iyisin iyisin
Günaydın, 60kg üstüne çıkma
Vermesende olur ama versen 55 filan güzel olue
İyü duruyor fiziğin orantılıydı iyidir