Şu an kilom 55 ama balık etli duruyorum, ölçülerim 91 65 96, 48 olsam çok mu zayıf kalır, ince görünmek istiyorum
22 gü
Şu an kilom 55 ama balık etli duruyorum, ölçülerim 91 65 96, 48 olsam çok mu zayıf kalır, ince görünmek istiyorum
Cevap
6Cevap
48 ken ince oluyosun ama direkt zayıf gözükmüyordum ben şahsen 43 üm baya zayıf duruyo böyle 50 iyidir ya
48 ken ince duruyodun yani 55 ken hala balık etliyim vala
Bıyun kaç
Aynıyız 161
Balık et değil de normal duruyosundur sana öyle geliyo bence illa zayıf durmam diyosan en abartı olmayan hali 48-50
Durcam *
Bence de 45-50 iyi 50 üstü yine biraz kilolu duruto
50 okey iste
Yemk yiyince diyeti bırkaınca ödem geliyo 2 kilo
Ödem oluyo ya işte çok sıkmadan yap zaten iyisin
40-44 cok yakisir boyuna
Abart sen ol 40
Cok iyi ama
He aq
Süpersin daha ne gerek var
İnce olcam
Bu halin daha güzel. yas ne
Yok değil
Harikasın neden bozasın ki
Manken gibi olcam
Böyle cok daha iyisin eminim ama sen bilirsin
Zayıf olmak daha güzel
48 kilodan ziyade belini inceltmeye çalış yeterli
Ben önceden 64 tim belim o zaman 71 di
Doğrudur ama k8mple zayıflamak 5 den sonra hoş durmayabikir bölgesel olsa daha güzel olur
Spora yapmiypm
Yap kanka
Sen yap bana ne
Tamam bakarız
Göğüslerin kaç bedenn
Zayıf gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🥰 Öncelikle kendini nasıl hissettiğin çok önemli, bu yüzden ince görünme isteğini anlıyorum canım. 💖 161 boyunda 48 kilo olmak, bazıları için ideal, bazıları için biraz daha fit hissettirebilir. Önemli olan bu süreçte sağlıklı adımlar atmak ve kendini iyi hissetmen. Ölçülerin de dengeli bir beslenme ve egzersizle tabii ki değişecektir güzelim. 💃 Unutma, asıl hedef sağlıklı ve mutlu bir sen olmak! 💪 Eğer yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! ✨