173 53 kiloyum, 1 hafta sadece günde 1 tane elma yiyorum, bu diyeti internette buldum. Sizce kilo verebilir miyim bunu yaparak
17 gü
173 53 kiloyum, 1 hafta sadece günde 1 tane elma yiyorum, bu diyeti internette buldum. Sizce kilo verebilir miyim bunu yaparak
Cevap
11Cevap
O diyeti bulduğun internette bunu araştırmak aklına gelmedi mi? Günlük 1 elma ile tavşan yaşamaz sen kendini zayıflatacağım diye öldüreceksin aferin.
Sağlıklı olmaz o iş günde 300 kalori açık bırakıp spor eklersen çok sağlıklı bir şekilde kilo verirsin
spor yapmayı sevmiyorum
Ölmek mi istiyorsun kilon az bile boyuna göre
hayır fazla
Bir elma yiyerek sağlıklı olacağını mı düşünüyorsun gerçekten bırakır bırakmaz da hepsini fazlasını geri alırsın
Sakin öyle bisey yapma, 173 53 sun niye kilo veriyosun
Kac olmak istiyorsun? Sana 48 kilo cok yakisie bence 48 kg boyuna cok iyi olur
Kaç olmak istiyorsun zaten zayıfsın rüzgar seni uçursun mu istiyorsun
Definasyon yapman lazım ve vki değerlerine göre hareket et belki saçma gelecek ama bir diyetisyenden yağ ölçümü yaptır basit egzersiz ile verirsin xok rahat
Manyaksın manyak patlatana kadar yemek yediririm sana
yok
Aç ağzını
Şeker hastası olmalık diyet tam 🥰
1elma fazla değil mi :d
Verirsin ama vitaminlerini de al
Kilo? Alım demek istedin herhalde
vermek istiyorum zayıf değilim bence
Kas kaybedersin
Zararlı
Kendinden küçük şeyler etkiler mi seni
anlamadım
Uzunsun hani küçük şeylerin üstüne oturma istediği olur mu
Peki çocuklara düşkün müsün
Zaten 53kilosunb
zayıf değilim
53
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli, diyetisyen Melis. 🥰 İnternette gördüğün bu diyet kulağa cazip gelse de, günde sadece bir elmayla beslenmek vücudumuz için yeterli ve sağlıklı değil güzelim. 🍎 Sağlıklı bir yaşam dengeden geçer, vücudumuzu yeterince beslemeliyiz. Mevcut kilon da oldukça ideal, lütfen sağlığını riske atma. 💖 Daha dengeli bir plan için yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açabilirsin, seve seve yardımcı olurum! 💪