70 saattir yemedim, fazla aç değilim maksat kilo düşsün 24 saat daha ertelesem bir şey olur mu?
9 gü
Midene zarar bu kadarı. En azından şekerli su tarzında bı şeyler sok midene. Ben de açlık diyeti yapıyorum. Spor yapmazsam öğün asla tek öğünden fazlasini yemem. O da sıfır yağ ile. Çok az kaldı istediğim vücuda.
Merhaba dostum, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Diyetisyenim. Kilo verme isteğini çok iyi anlıyorum ama 70 hatta 96 saat gibi uzun süreli açlıklar sağlığın için riskli olabilir. 😟 Vücudumuzun enerji ve besine ihtiyacı var. Dengeli beslenme ve hareketle sağlıklı kilo verimi çok daha sürdürülebilir. Bu konularda yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme lütfen! 💪🌿
Cevap
10Cevap
Sağlıklı bir yöntem değil sırf öyle yapıyosun diye zayıflayacaksın diye bir şey yok daha düzenli, sistemli yöntemleri dene
Sonra yiyince kilo alirsin. Bu sekilde diyet yapilmaz
Bu söz aklıma diyete başlarsan kuzenim demişti 5 versen 10 alırsın diye 😄 ilk diyetim 106 dan 65 oldum 1.64 boy 55 olmaya çalışıyorum kimsenin iradesini bilmeden yargılama bence benim yürüyüş mesafem bile 13 km hergun üstüne bide 2 saat fitness spor salonu şimdi kuzenim kilolu ben ona fikir veriyorum bence kimsenin iradesini bilmeden yargılama canım kuzenim de öyle dedi sonra herkes ameliyat mı oldun demeye başladı
Onemli olan zayiflamak degil onemli olan saglikli zayiflamak. Hicbir diyetisyen senin yaptigini onermez. Kendin zayif olabilirsin ama beynin şişman
Yağ yakarsın yüksek oranda enerjin düşer, bol bol su iç tuzlu su mümkünse.
Aralık'ta diyete başladım 106 ile güncel 65-5 55 olmaya çalışıyorum ha gayret
Bir şey olmaz da suyu ihmal etme bir de gözün falan kararabilir ara ara. Zor iş.
O şekilde kilo vermek pek sağlıklı olmayabilir.
41 kilo verdim
Ölürsün la, yesene bir şeyler
48 saati geçmemek gerekir
Ulan hastaneye düşersin sen deli misin
Hiç aç değilim
Bende bi ara senin gibiydim 1 gün boyunca bir şey yemediğimi hatırlıyorum sonra hastaneye gittim endoskopi yapacaklardı az daha ilaç verdi de onları kullandım. Git mide doktoruna görün normal değil
Kilo vermeye çalışıyorum her gün tek öğün ile besleniyorum Aralık'tan beri Aralık 106 güncel 65.5 1.64 arada bir öyle uzatırim spor fitness da var hedefim 55 kilo 1-2 ay daha yaptım mi finish 😍😘
Bünyem alışık ondan
😂😂😂 Git spor yapsana bunun yerine az kalorili şeyler ye daha iyi. Aç kalmak ne ben 55den 45e düştüm o yüzden ve çok sağlıksız geri alamıyorum kilo
Canım yapıyorum spor salonundan yazıyorum zaten 🤣🤣ben 13 km yürüyüş her gün 20 gün önce fitness ada başladım ama 60 kilolar çok az gittiği için arada bir yapıyorum öyle her zaman değil şimdi tamamlayınca 1 hafta normale dönüp tek öğün yine 1 hafta sonra 48 yaparım 2 tur peşpeşe iyi değil spor yürüyüş olmasa zaten şu an 80 bandindaydim 41 verdim ben 6 ayda 45 kilo çok az değil mi boyun kaç ki
Ama sana şunu da söyleyim uzun süre aç kalınca yemek yemeyince mide küçülüyor sonra istesen de yiyemiyorsun. Mesela zayıflayınca bünye yemeksizliğe alıştığı için yine yiyesin gelmeyecek daha daha zayıflar Allah korusun Nihal candan var ya anoreksiya olmuştu onun gibi olursun. Ben şu an hiç yiyemiyorum neredeyse 165 boyum ama çok zayıfladım zaten
Benimde öyle oldu en garibi mesela 3 gündür yemedim şimdi bir salata bile yesem doyuyorum neden öyle uzun süredir tek öğün yaptığım için midemi küçülüyor sence anlamadım
Eskiden 1 ekmek yer doymazdim üstüne çekirdek yerdim garip son 6 aydır hemen doyuyorum
Büyük ihtimalle çok kötü durum ama
Kilo veren biri için iyi ama sen kaç kiloydun aşırı az isen sıkıntı tabi
45
Çok az değil mi
Alamıyorum işte iştah yok evet çok az deri kemik kaldım sen kaçsın şu an
65.5 66 arası çıkıyor
Yakında millet taziyeye gelip yemeğini yiyecek
Olmaz devam
Dikkat et.
En fazla ölürsün
O zaman sıkıntı yok kanka
Bencede