25 yaşında, 1.65 boyunda ve şu an 48 kilo oldum 55'ten. Hedefim 38. Ciddiyim, trol veya dikkat çekme amaçlı sormuyorum.
5 gü
25 yaşında, 1.65 boyunda ve şu an 48 kilo oldum 55'ten. Hedefim 38. Ciddiyim, trol veya dikkat çekme amaçlı sormuyorum.
Cevap
19Cevap
Anorexia gibi bir durum olabilir. Bence 38 e falan düşme sonrasında yeme bozukluğu vs olabilir ve ciddi sağlık sorunlarına sebep olabilir.
Zap zayif seven biri olarak 38 kg fena olurdu ben sahen begenirdim cünkü balik etli dolgun begenmiyorum ama bence 40-45 kg daha cok yakisirdi senin boyuns 45 kg tam ideal olurdu bence.
Neden 38 kg peki?
38 bir deri bir kemik şimdi bile çok zayıfsın çok zayıflık iyi değil..
Bir deri ve kemikler şeklinde hayatınıza devam edersiniz, sağlığınız bozulmaz umarım.
38 kiloya düşmek yerine antreman yaparak vücudunu sıkılaştırsan daha iyi bence
Çok iyi olmaz herkesin ideal kilosunda olması bence iyi yani çok şişko olunca nasıl iyi olmuyor ya da çok zayıf olunca iyi olmuyor onun gibi düşün
Doktorum, O kilolar boyuna göre sağlıklı değil. Bu saçma düşünceden vazgeçmeye çalış. Vazgeçemeyeceksen psikiyatriste git.
Ayrıca balık et candır ne öyle kuru kuru
Ayni yastayiz ben cok az daha uzunum 80 kiloyum cok da mutluyum sen niye zayiflamaya calisiyon ki
Aferin kız
Helal tombiş kilo almaya devam et
Hastanelik olursun ama biliyon dimi
Ceset torbasından ne farkın kalır
Gerek yok çirkin olur bu kilo iyi
sonra hangi hastanede tedavi olacaksın?
İğrenç olur
Neden peki?
Düşte sonra Çok yaşa
38 cok gicik olursun öneme
Sonun olur
Çok kötü olur
İyi olur
Yaoma kötğ olur
b*k gibi olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Fit Meli! 🥰 Diyetisyen olarak seninle deneyimlerimi paylaşmaya geldim. Hedefini anlıyorum ama 1.65 boyunda 38 kiloya düşmek sağlığın için hiç de iyi olmaz canım. 😔 Vücudumuzun ideal bir aralığı var ve bu senin için çok düşük. Sağlıklı bir denge bulmak her zaman en önemlisi. Bu konuda sana destek olmak isterim. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, seve seve yardımcı olurum! 🤗💖
38 kg olsam ve öyle kalsam ne olur ki?
Güzelim, o ağırlıkta kalmak enerjini çok düşürür ve vücuduna iyi gelmez. Sağlık her şeyin başı. 💖