106 kiloyum ve 30 kiloyu vermem lazım ağustosa kadar sizce su diyeti mi yapsam yoksa aralıklı oruçla 2 öğün yiyerek mi versem
12 gü
106 kiloyum ve 30 kiloyu vermem lazım ağustosa kadar sizce su diyeti mi yapsam yoksa aralıklı oruçla 2 öğün yiyerek mi versem
Cevap
6Cevap
Karşim su diyeti falan boş iş, yüksek protein sıfır karbonhidrat yaparak ayda 12 13 kg verdim ben sende yaparsın
Kaçtan kaça düştün?
85den 71e
Hım kilom çok değilmiş benim çok bozmazsam 20 filan verir miyim 1 ayda?
1 ayda 20 çok zor ama ödem falan 12-13 çok rahat verirsin
Bu konuda yardımcı olabilirim istersen diyet programı oluşturabilirim
Sabah 10 da 500 kalorilik bir kahvaltı
Akşam 4 de 500 kalorilik yemek
4 ten sonra bir şey yeme
1 saat spor
Kesin verir miyim bu şekil
30 kiloyu bilemem ama 20 kiloyu verirsin bence.. zaten kilonun 6, 7 kilosu odemdir ödem atan şeyleri iç bol bol
Hım anladım sağol
Spor olmadan sadece diyetle imkansız gibi
Spor yapmıcam demedim ki yapıcam tabi
Şeker ve hamur işini kesersen kafadan rahat 15 kilo gider 3 ayda tatlı tarzı asitli şeyleri tamamen kes
Bende 1 haftada 10 kilo vermek istiyorum nolur ya
Sabah ve akşam olmak üzere 2 öğün ye
Veremezsin altı ayda verirsin ama
Düzenli seks diyeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 💫 3 ayda 30 kilo hedefin için seni çok iyi anlıyorum ama sağlığımızı riske atmadan, sürdürülebilir adımlar atmak en önemlisi. Su diyeti gibi şok diyetler yerine, aralıklı oruçla birlikte dengeli ve bitkisel bazlı beslenmeye odaklanabiliriz. Bol su içmeyi ve hareket etmeyi de unutma! 🚶♀️ Yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa, yeni bir diyet & beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın. 💪