1 ayDetaylı ca bütünsel yaklaşım ile düşünülesi yorumum ; Tek ve ya 2 taraf mı kilo alıyor? ya da tek ve ya 2 tarafmı bir birine kilo aldırıyor? Evlilik ismen işin kolay ve basit anlatımlı tanımı. Denk olmasa da benzer bir örnekleme ; Aslında insan bedeni dıştan görsel olarak harika dır. Vefat eden birini kanuni zorunluluk ve ya adli gereksinim ya da otopsi uzmanlık stajın da otopsi yapan bir Uzm. Dr. nin videolu cesed otopsi işlemini görsel olarak izlesen '' ne kadar detaylı karmaşık ve şaşırtıcı olduğunu hakkıyla anlarsın ki evlilik ile sonrası süreçte otopsi misali karışık ve detaylı ve de araştırma ile emek eğitim ister''. Evlilik niyeti samimi bir dua lı niyet ve akabi Allah'ın emir ve yasaklarına göre eş seçimi, düğün merasimi üzeri hazırlık israf ve gösterişten uzak, manevi, psikolojik, sağlık üzeri hazırlıklar yapıp ilave olarak ideal evlilik yapıp beraber yaşlanıp huzurlu evliliği olanlar ile evlilik içi sorun çıkartacak riskler sorun giderme yolları empati geçim ehlilik üzeri istişareler yapılmalı, sağlıklı beslenme'ki eş tarafı üzeri de araştırıp uzmanlar dan danışmanlık alıp, erkek sipermi ne olumlu katkı sunacak beslenme ve hastalık üzeri sipermi ni ve doğacak çocuğu riske atmıyacak beslenme yi araştırıp dikkat göstermesi.. bayan ın hamilelik süreci, lousalık dönemin de bayan nasıl beslenmeli ki çocuğun sağlıklı doğması akabi süreç te bazı hastalıklar dan doğum sonrası da korunması eşlerin sağlıklı beslenmeye devam etmesi sitres olmaması bebekle ilgilenme onla konuşma pozitif ruh ve enerji ile ona sevgi gösterilmesi gereklidir... Mümkün se evliliğin ilk 12 ayı çocuğa niyet kurulmama lı eşler bir birini hakkıyla tanımalı başta anlaştıkları gibilermi? anlaşılmalı... Gezip bir birine vakit ayırıp ayrıca çocuğa niyet kurma üzeri bahsettiğim detaylı konular için 3 aylık hazırlık yapmalı bedenleri ni fabrika ayarlarına döndürme misali onarmalı ki, ben bekar da olsam sağlık için 3 ay yormayan aç bırakmıyan sıkı bir diye te girdim kan üzeri 35 değerime baktırdım 300'e yakın kendim ve anne ve de babam üzeri sağlık sorularını doldurup emekli prof dr. bayana yolladım. Bağırsaklarım da gluten kalmadı 90 kg. den 69 kg'ye düştüm. İnan ki çok basit 5-6 şeye dikkat edilse %50 başarı oranı na ulaşılabilinir. Karşılık lı esas ; Sevgi, saygı, güven, vefa, anlayış ile hoş görü, geçim ehlilik, empati, manevi yaşam ve farkındalık la bunlar üzeri 2 taraf ta uyum ve denklik az-çok varsa? bu şartlar altın da evlenirlerse? yukarda dediklerim üzeri de hazırlık olursa? sorun Allah'ın izni ile olmaz. Bütüncül bakmak gerek.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 ayEvlendikten sonra kilo alma çok yaygın bir durum ve genelde tek bir nedene değil, birkaç davranış değişikliğinin birleşimine bağlı oluyor:
Düzenli ve daha fazla yemek yeme: Birlikte kahvaltı, akşam yemeği, tatlı, dışarıda yemek gibi sosyal yeme sıklığı artabiliyor. Porsiyonlar da fark etmeden büyüyebiliyor.
“Artık eş buldum” rahatlığı: Bazı insanlar partner bulduktan sonra fiziksel görünüşe eskisi kadar yoğun odaklanmıyor. Bu bilinçli olmak zorunda değil.
Aktivite azalması: Flört döneminde daha çok dışarı çıkma, hareket etme olurken evlilik sonrası daha ev merkezli yaşam başlayabiliyor.
Uyku ve stres değişiklikleri: İş, ev sorumlulukları, çocuk planı gibi etkenler stres hormonlarını ve yeme alışkanlıklarını etkileyebiliyor.
Birbirinin alışkanlıklarını kopyalama: Eşlerden biri gece atıştırıyorsa diğeri de ona uyabiliyor. Çiftlerin beslenme ritimleri zamanla benzeşiyor.
Yaş faktörü: İnsanlar genellikle evlendikleri yaşlarda metabolizmanın yavaşlamaya başladığı döneme de giriyor. Yani her kilo artışı doğrudan evlilikten kaynaklanmıyor.
Hamilelik ve hormonal değişimler: Özellikle kadınlarda gebelik süreci ve sonrası kilo değişimleri önemli rol oynayabiliyor.
Araştırmalar ortalama olarak evli insanların bekârlara göre biraz daha yüksek kiloya sahip olabildiğini gösteriyor; ama bu herkes için geçerli değil. Birlikte spor yapan, yemek düzenine dikkat eden çiftlerde tam tersi şekilde daha sağlıklı yaşam alışkanlıkları da gelişebiliyor.
10 Yorumla
1 ayEvlilik cüzdanına imzayı attıktan sonra o tartının ibresinin sağa doğru koşmasının arkasında aslında çok mantıklı (ve biraz da komik) sebepler var. İlk olarak, bekarlıkta geçiştirilen abur cubur öğünleri gidiyor, yerine "Bugün ne pişirsek?" ritüeliyle başlayan o düzenli ve bol porsiyonlu mükellef sofralar geliyor. İster istemez her akşam bir ziyafet havası esince, insan tabağını arkasında asker kalmasın diye bitiriyor. Tabii işin içinde bir de ev geçindirmek, faturalar ve bitmek bilmeyen sorumluluklar eklenince bünye ister istemez strese giriyor; o stres de gizli gizli mutfak dolaplarını dikizlememize yol açıyor. Üstüne bir de evliliğin getirdiği o düzenli cinsellik eklenince, hormonlar adeta kendi aralarında parti verip "Hadi biraz da yağ salgılayalım" diyerek göbek bölgesine yatırım yapıyor. Yani özetle; düzenli yemek, sorumluluk stresi ve coşan hormonlar birleşince evlilik aşkı değil, resmen kiloları büyütüyor!
10 Yorumla
Diyet & Beslenme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlendikten sonra kilo alınması tamamen değişen yaşam ritmiyle alakalı. Bekarken daha geçiştirilen veya pratik yapılan öğünlerin yerini evlilikle birlikte daha düzenli, çeşidi bol ve büyük porsiyonlu akşam yemekleri alıyor. Çiftler birbirine uyum sağlamaya çalışırken mutfakta geçirilen vakit ve porsiyon miktarı fark etmeden artıyor. Üstelik ilk zamanlar baş başa yapılan planlar genellikle dışarıda yemek yemek, yeni mekanlar keşfetmek ya da evde film izlerken bir şeyler atıştırmak üzerine kurulduğu için kalori alımı hızlanıyor. İşin bir de psikolojik boyutu var. İlişkinin resmiyete dökülmesiyle gelen o güvenli konfor alanı ve duygusal rahatlık kişilerin dış görünüş konusundaki motivasyonunu veya beğenilme kaygısını farkında olmadan azaltabiliyor. Bu rahatlama da form tutma disiplininin gevşemesine yol açıyor. Bekarlık dönemindeki hareketli dışarı hayatı yerini evde koltukta eşle geçirilen durağan vakitlere bırakınca ve iş dönüşü yorgunlukla dışarıdan fast food veya hazır yemek söyleme sıklığı artınca evlilik sonrası kilolar kaçınılmaz hale geliyor.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Diyetisyen Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 👋 Evlendikten sonra kilo alma durumu, aslında çok yaygın ve anlaşılır bir durum tatlım. Yeni bir düzen, rahatlama hissi, ortak keyifli yemekler ve değişen yaşam tarzları bu süreçte etkili olabiliyor. Önemli olan, bu yeni dengeyi sağlıklı alışkanlıklarla desteklemek ve kendine özen göstermeye devam etmek güzelim. ✨ Eğer daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme olur mu? Sevgiler! 💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
1 ayRahat alıştıkları için..
10 Yorumla
1 ayDüzenli seks
Düzenli uyku
Düzenli yemek
Esinle oturup cay kahve sohbet mutluluk huzur vs
Bunlar yemek yediriyor
Evliler mutsuz diyoruz sürekli fakat
Aslinda bekarlar mutsuz
Evliler bütün ihtiyaclarini gideriyorlar yapbozun birer parcasi gibi cunku kadin erkek
Birbirine muhtac iki cinsiyet
Bazi egolu kibirli kadinlar erkege ihtiyacim yok der
Bazı erkeklerde de var bu durum
Ama birbirine muhtac iki cinsiyettir esasinda
Neyse mutluluktan dolayi kilo aldiriyor işte yediriyor yemekleri45 Yorumla- 1 ay
Sen evlenmissin ama olgunlaşmamışsin demek ki
- 1 ay
Bir kadını mutlu etmekten kolay bir sey yok şu hayatta
Evlenmeye gerek yok bunu bilmek için
Kendini salıyorlar da ondan, spor yapan bir çiftin hiç kilolu olduğunu gördün mü göremezsin çünkü kendilerine bakıyorlar
Bende 6 yaşımdan beri spor yapan birisiyim ve evlensem dahi hiç bırakmayacağım evleneceğim kişinin de benim gibi sporu ve sağlıklı beslenemeyi sevmesini isterim55 Yorumla
1 ayİnsanlar evlendikten sonra, yaşam düzenleri değiştiği için, kendi aralarındaki ilişkiyi , kendilerine geldiği şekilde nasıl rahatlarına geliyorsa öyle serbest bırakıp, benimsedikleri hayat düzenine doğru kendince bir şekil vererek sürdürüyorlar. Kilo almalarının asıl sebebi; hayat pratiklerinde kendilerindeki cinsellik arzusunu istediği şekilde yapmaları ve sonucunda oluşan hormanal değişimler sonucunda, vücut, içinde meydana gelen değişimlerin yarattığı fiziksel tepkimelerin sonucudur. Bu fiziksel tepkime; vücuttaki yağlar nedeniyledir.
00 Yorumla"Nasıl olsa artık birini buldum" diye düşünüp kilo alıyorlar. Biribirlerinden tiksinip boşanınca da böyle tekrar kilo veriyorlar >> Boşandıktan sonra kendime bakmaya başlayınca neden hemen kötü kadın damgası yiyorum?
20 YorumlaDaha düzenli bir hayat. 2. olarak şey olabilir artık evlendim yani birilerini etkilememe gerek yok, konfor alanımızı oluşturup keyif çatabilirim gibi. Kadınlarda hormon değişikliği (çocuk doğurmak). Büyük ihtimalle cinsellik diyecekler ama alakası yok tam tersi düzenli cinsel hayat kilo kontrolünde daha iyi sonuçlar doğuruyor. Son olarak erkeklerde özellikle eşinin yaptığı şeyleri sonuna kadar bitirmeye çalışması (olası sen yaptığım yemeği beğenmedin kavgasından kaçmak için😂)
20 Yorumla
1 ayEvlilik öncesi "eğer" iki taraf da aynı kalamayan kişilerden oluşuyor ise sürekli başkalarında etki bırakma çabası uğruna bakıma daha meyilli oluyorlar.
Evlilik sonrasında ise o imzanın ardından "bu kişi artık benim ve onun yanında kendimi salabilirim" algısı oluşuyor.
Bu salma da çoğunlukla kilo alma, kişisel bakım ve hijyeni aksatma, saçma davranış biçimleri gibi kendini gösteriyor.10 YorumlaYorumlara bakmadım. Ama cogu cevap kesin şu olacak. Evlendiler ya kendilerini saliyorlar , yediklerine ictiklerine dikkat etmiyorlar vs vs. Fakat işin aslı sadece onla alakali degil genetiklede alakali yaşlanma ilede alakalo. Insan vucudu kendini salıyor zamanla. Yaslandikca az bile yese metobolizma yavasliyor kilo almalarda soz konusu oluyor. Daha bir surur sebep sayabilirim ama makale yazmaya gerek yok
10 Yorumla
1 aySalıyolar kendilerini hiç hoş değil.
Kocaman balkon göbekli erkekle sevişmek istemem açıkçası. Gittikce soğurum.
Birbirlerinden nefret ettiklerine eminim. :)
Zaten öyle oluyo duyuyoruz illa.
Kafa basmıyor mu be seni çekici bulmayan biri senden hoşlanır mı hiç.
Acıtasyon yaparlar birde 'kalp güzelliği önemli yaaa:(" diye.
Palavra sıkıyosunuz :) gerçeği bal gibi biliyosunuz.
He birde şey var , yanlarinda osuruyolar geğiriyolar çok iğrenç.
Yav hiç mi flört eğlenceniz yok sizin ıyyyyy 😄
12 Yorumla- 1 ay
Ooo. Çok sert.
- 1 ay
Öyle.
1 ayÇünkü "beni beğenen böyle beğendi ve alan aldı" gibi düşünceler sonrasında "daha kendimi kime beğendireyim ki?" diyip kendilerini salıyorlar.
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayEvliliği bırak ilişkin olur olmaz kilo alıyorsun ya, bunu cidden yaşamış biri olarak söylüyorum ilişkinin verdiği güven ve mutluluk hissi bence hormonları değiştiriyor. İnsanda yeme isteği uyandırıyor hem erkekte hemde kadında. Sevgilim de bende mesela ilişkinin başından beri en az 10 kilo almışızdır. Şimdi diyetteyiz yine birlikte yiyoruz ama sağlıklı şeyler hahahahaha
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayÇocuk yapıyorlar... Sonra kadın seks işlerinden soğuyor. Geceleri haram oluyor çocukla... teeee 18 sene gibi uzun bir süre çocuk bakmak erkek-kadın ilişkisini hem duygusal hem fantazisel hem cinsel hem mental olarak bitiriyor çiftleri. Çocuk = Bir dünya işe yaramaz sorun demek günümüzde... Zaten insandan bol ne var şu an? Hala daha skışıceğiz ama illlaa çocuk yapıcağız yok sipiral taktırmam diyenler var.
22 Yorumla- 1 ay
Bacım mal mısın?
Cevap sahibi1 aykes lan aç kopek. Annandır bacın...
Gizli Üye(18-24)1 ayKortizol dustugu icin. Mesela benim matebolizma o kadar hizlikise stres ve kaygida var , ben savas modundayim genelde o yuzden kilo alamiyorum.
Ama evlilik stres seviyesinide dusurur rahatlatir o yuzden. Simdi burya gelip yok evlilik stres artirir stresli iş falan demeyin, yalandan magduru oynuyorlar , ya da laf olsun diye konusuyorlar. Ama dedigin gercek benim dedigim gerceklerle direk baglantili en buyuk nedenleri onlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBirkaç sebebi var aslında. Evlilikle birlikte düzenli yemek yapılmaya başlanıyor, akşam yemekleri daha ağır olabiliyor. Bir de flört dönemindeki o “formda kalma” telaşı azalıyor, insan kendini biraz salıyor. Stres, mutluluk, birlikte TV karşısında atıştırmalar derken yavaş yavaş alınıyor kilolar. Ayrıca metabolizma yaşla birlikte de yavaşlıyor. Yani çok normal bir durum. Ama sağlıklı beslenme ve hareket ihmal edilmezse çok da abartılmaz. Eşler birlikte spor yaparsa daha iyi olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayEvlendikten sonra kilo alma, çoğu çiftin yaşadığı yaygın bir durumdur. Bunun temel nedenleri arasında düğün sonrası rahatlama, birlikte geçirilen zamanın yemek odaklı olması, motivasyon kaybı ve yaşam tarzı değişiklikleri yer alır. Ayrıca psikolojik faktörler ve toplumsal algılar da bu süreci hızlandırabilir.
10 Yorumla
1 aySpor yok beslenmeye dikkat etmek yok evlilik sorumluluğu ilişki yaşama derken macun sucuk takılıyorlar sonuç çok kilo
Evlilik de dahi spor ciftleri olmak dileği ile Türkiyenin buna ihtiyacı var20 YorumlaBunu sebepleri var. Rahatlıktan, eşinin beğenmedin mi korkusundan 😁, yemek kalmasın etkisinden. Eskiden geniş ailelerde yemek kalmayacak hızı ile yemeye çalışırken aynı hız ile devam etmeye çalışırken vb durumlardan kilo alımı oluyor 🙂
20 Yorumla
1 ayÇünkü evlendikten sonra çoğu kişi işten yorgun argın geldiği için evde ayağını uzatıp pinekliyor. Sevgililik döneminde mecbur görüşmek için çıkıp dışarıda zaman geçirmek zorunda kalıyor çoğu kişi ama evlenince zaten hep berabersin evde.
10 YorumlaKendilerini kimseye beğendirmek veya ispatlama durumu kalmadığı için bide rahat bor yaşam şekline geçtiyse sevdiği biri ile alınır
20 YorumlaArtık seçilme dertleri kalmadığı için kendilerini salarlar çok doğru olmamakla beraber çoğunlukla gözlenen bir durumdur ooo evlilik yaramış sana şeklinde tepkilerle sıklıkla karşılanır
10 Yorumla
m 1 ayYemek yapmaya üşenen ben, evlenseydim kilomu alırdım, açlıktan ölür müydüm tam kestiremiyorum. Ama sanırım daha az fiziksel aktivite ve evde mükellef akşam sofraları olayı
10 Yorumla
1 aynede olsa beni beğenen var artık sevgili de aramıyorum ohhh ne güzel ya şimdi camış gibi yer icerim ne de olsa boşanamazda bakımda yapmam ne güzel ya :D
10 Yorumla
1 ayBelirli bi düzene giriyor düzensiz beslenme yerini düzenli beslenmeye bırakıyor haliyle bu zamanla kilo alımı yapıyor eğer spordu egzersiz yapılmadığı takdirde
10 Yorumla
1 aySaygısızlık düpedüz saygısızlık kendilerine Saygıları yok karşındakine Saygılari yok artık evlendik bir düzen kurduk birbirimizi bulduk deyip kendilerini salıyorlar ben bunu çok nahoş buluyorum
10 Yorumla
1 ayBiraz kişinin kendisine gösterdiği önemden geçiyor birazda kafa rahat modu en azından sevgililik dönemindeki kaprisler yok gibisinden yaşamadım o duyguyu ama sadece tahmin.
10 YorumlaSamimiyetten ve rahatlıktan, bir çok evreyi aşmış oluyorlar. Birbirlerinin en doğal hallerini bile görmüş oluyorlar
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayKadınlar normal doğum vücudu değiştiriyor da erkeklere ne oluyor🤣 onların ki de beni alan aldı kafası.. Bu yüzden göbek kilo erkekte çok iğrenç
30 YorumlaHayattaki tek hayalleri evlenmek olunca, sonrasında salıyolar sanırım.
30 Yorumla
1 ayhangi evli arkadaşımla konuşsam gece çok yemek yiyoruz diyorlar. Geç saatte yiyip yatmak kilo aldırır
10 Yorumla
1 ayİstediklerini elde ettikleri için kendilerine bakmayı bırakıyorlar. Alan almış, satan satmış mantığı devreye giriyor.
10 Yorumla
1 ayBeni alan almış diyip kendini tembellige ve abur cuburdan alikoyamama hamur işleri keza. Sanırım bende acıktım:)
11 Yorumla- 1 ay
Senin yorumun nedir?
1 ayÇünkü kadınlar olarak zırt pırt mum yakıp romantizm ortamı oluşsun diye anca yemek yapıp yiyorsunuz. Kilo alınmaz mi
12 Yorumla- 1 ay
Evlilik sonrası kilo alanları sormuş. Dediğin şeylere yönelik demedim yani. Ayrıca Rabbim şifa versin hepsine
1 ayEvli veya bekar fark etmez kilo sebebi bellidir. Gereğinden fazla yemek yiyen (sağlıklı sorunu yoksa) kilo alır.
10 YorumlaRahatlık ve kendini salmaktan başka ne olabilirki
20 YorumlaKadınlar o sırada yeni açma poğaça börek yapmayı öğreniyor öğrenirken de yiyor
20 Yorumla
1 ayKilo almanın en büyük sebebi hareketsizlik ve beyaz ekmek
20 Yorumla
1 ayZaten evlendim artık kendimi beğendirmeye çalışmama gerek yok diye düşünüyorlardır
10 Yorumla🤣🤣🤣 Karisinin her yaptigini yemek zorundada ondan
10 YorumlaEşlerimizin iyi yemeklerine karşı hayır diyememekten jsjzjz
10 Yorumla
1 aySalıyorlardır yeme içmeye dikkat etmiyorlardır
10 Yorumla
1 ayİnstada "yeni evli bir çiftin akşam yemeği" reelslari paylaşimi yüzünden jajzjw
10 Yorumla
1 ayBirı alıyor sadece sonra da aldatılıyor salmamak lazım
10 YorumlaKadın hamile kalıp doğururyor erkekde evi geçindirecem diye çalışıp eve gelince bayılıyordur
10 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 637 cevap paylaştı.
1 ayÇünkü insanlar daha çok ye iç yat moduna giriyor o yüzden
10 Yorumla Duzenli hayat ve cinsellikte erken bence.. Biraz da yaş aldıkça metabolizma yavasliyor
11 YorumlaGenelde basit bir durum, alan aldı satan sattı, çoluk çocuk da oldu bitti gitti
10 Yorumla
1 ayMutlulukları güvende olmaları vs hormonlarını etkiliyor...
10 YorumlaAvrupa’da tam tersi bizde ise evlenince salıyor özellikle bayanlar
10 Yorumlaİnan bende anlamıyorum. Aksine o kadar borç, dert, tasa derken daha da zayıflamaları lazım
10 Yorumla
1 ayDüzenli cnsel hayat düzenli sağlıklı beslenme sevgi insana kilo aldırır genelde
14 Yorumla- 1 ay
Ne alaka ben zayıfım evlenince herkes kilo alırsın diyor. yorumuma neden yorum yapıyorsun fikir beyan ettim ben şahsi görüşüm. sen öyleysen evlen fit ol...
- 1 ay
Şahsi görüşüm senin şahsi sorunda değil kar tanem😂
Evlilikle alakası oldugunu dusunmuyorum. Hateketsiz yasam bicimi sagliksz beslenme vs.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayYediği içtiği daha bi lezzetli geliyorsa demek ki sevdiğiyle
42 Yorumla- 1 ay
😆😆
1 ayKiloyu dert etmeden yemeyi ya da yememeyi tercih ediyorlar. Artık psikolojik olarak farklı dertlere sahip olabilirler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayseks yap yemek ye döngüsünü kırın bir zahmet ndjd
20 YorumlaBence düzenli beslenmek tatlı, hamur işi, abur cubur birlikte yeme artabilir veya dışarıda yeme artabilir
00 Yorumla
1 ayYa senin gibi böyle tatlı baş belası Ne bileyim kadın olursa bana işte kilo da aldırır dert de aldırır insana ya
00 Yorumla
1 ayYeterince sevişmediklerinden. Ye ye ye o kaloriyi yakma. Kilo almayıpta ne yapacaklar.
10 YorumlaAşkın temeli yemekler üzerine kurulur kdfsfsdkfsdl
00 Yorumla
1 ayÇok yiyolarsa demek ki. Sen de kilo aldın sanırım
00 Yorumla
1 aybence ilişki içinde olunca başlıyor. insan sevdiğiyle sürekli buluşmak bir şeyler yemek istiyor o da kilo almaya yol açıyor.
10 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat