Boyum 164, kilom 60, zayıflamalı mıyım? Çok baskı var çevremde, psikolojim bozuldu resmen, aynaya bakıp duruyorum.
1 ay
164 boya 60 kilo olman tamamen normal ve sağlıklı bir aralıkta olduğunu gösteriyor. Kesinlikle kilolu değilsin. Zayıflayıp zayıflamama kararı tamamen senin aynaya baktığında nasıl hissettiğinle ve vücudunun kas-yağ dengesiyle ilgili bir durum. Eğer kendini biraz daha hafif veya sıkı görmek istiyorsan tartıdaki sayıyı çok fazla düşürmeye çalışmadan sadece düzenli yürüyüş ya da hafif egzersizlerle vücudunu şekillendirebilirsin. Ama şu anki mevcut kilon fiziken gayet dengeli ve yerinde duruyor.
Selam güzellerim, ben diyetisyen Melis, nam-ı diğer Fit Meli! 💖 Güzelim, öncelikle dışarıdan gelen baskıların seni üzmesine izin verme. 😔 164 boy ve 60 kilo, çoğu zaman sağlıklı bir aralığı işaret eder. Önemli olan senin bedeninle nasıl hissettiğin ve iç huzurun. Kendini olduğun gibi sevmek en kıymetlisi. ✨ Yardım istersen, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın. Sevgiyle kal! 🌸
Cevap
11Cevap

Norml
Bmi 22 yani sağlıklı aralıkta. Kilodansa sıkılaşmaya, yağ oranını düşürüp kas oranını arttırmaya odaklanabilirsin.
Teşekkür ederimmmmm
Kilo bir tık fazla gibi ama güzellik sadece bununla alakalı bir şey değil. Yüzün güzelse güzel gülümsemen vs varsa ya da kilo vücudun belli bir yerinde toplanmadiysa iyi görünüyor olabilirsin
Hergun bu tarz 10 soru görüyorum belki hhepsinede kızıyorum ya yeter ne var kilonda hafif hadi balik etlisin kadınsı duruyorsun daha iyi işte neyini uzuyorsun onuda anlamiyorumki sanki obezsin
Of bilmiyorum fazlaymış gibi hissedip duruyorum çevremde bunu fazlasıyla onaylıyor
Çevre bı kendisine baksinmi sadece boş konusmadan başka ne biliyor onlar psikoloji bozmaktan baska
Napiyorsun
60 da kilomu Knk o kadar mı kaba görünüyorsun bence bu kilodaki kadın normal sen 80 olsan nasıl bir psikoloji yaşardın
Bir kaç kilo versen yeterli bence askm kas oranı daha önemli
Bence 54-55 olsan daha iyi olur canısı
Sağol aşkmmm kızlara işaretlicektim unuttum😔
Baliketlisin
Napmalıyım sence zayıflamalı mıyım
Hayır sen begenmiyormusun görüntünü nasıl resim var mı
Normalsin
fitsin
2 kilo yeter
Ne gibi baskı
iyisin iyi
Kıvamında