Protein ocn kullanıyorum, daha iyisi var mı tavsiye ettiğiniz, uygun fiyatlı
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O iste uygun fiyata iyolisi pek. yok ozellikle yerli markalari. onermiyorum. optimum nutrition gercekten iyi bir protein tozudur. Uciz marka alip 2 porsiyon yerine 2 gune 1 porsiyon alirim optimum nutrition alirim. Ama illa ucuz olsun dersen scitech ve muscletech var o ikisinin de disina cikma bence. Bu isin cok hilesi hirdasi var avrupa menseili olanlardan şaşma derim saglik onemli.. aldigin seyin protein tozu olmasindan emin olmak daha onemli..
Bu arada optimum alacaksan cikolatalisininal tadı da saka gibi resmen keyif icin bile icilir ozellikle sutle yapinca..
Supplamentler. com. diye site var ordan al. baska yerlerde bu markalarin sahtesi falan olabilir. Burasi guvenilir site
teşekkür ederim
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Protein takviyesi düşündüğünü duydum, Optimum Nutrition da iyi bir seçenek ama farklı arayışlar çok doğal. 💪 Piyasada bütçene uygun, kaliteli birçok marka var tabii ki. Önemli olan senin vücuduna uygun, şeker oranı düşük ve temiz içerikli olanı bulmak. Etiketleri dikkatlice okumanı ve protein kaynağını (bitkisel veya hayvansal) iyi seçmeni öneririm. 🙏 Unutma, ana protein kaynağımız her zaman doğal besinler olmalı. Başka beslenme veya takviye soruların olursa çekinmeden sorabilirsin! Kucak dolusu sevgiler! ✨
Cevap
2Cevap
2026’da Türkiye’de en çok tercih edilen protein tozu markaları arasında Optimum Nutrition, Dymatize, Multipower ve Weider öne çıkıyor; yerli üretim tarafında ise Hardline, BigJoy ve ProteinOcean fiyat/performans açısından sıkça öneriliyor. Hangi markayı seçeceğin, hedefinin (kas kazanımı, hızlı toparlanma, kilo alma veya laktoz hassasiyeti) ne olduğuna bağlı.
Yeşil marka en iyisi hem doğal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?