sabahları yumurta 30 gr peynir 4 dilim tam bugday ekmeği 8-10 tane zeytin omlet varsa zeytin yok öğlen 200ml kefir yoğurt ya da süt 3 galeta 1 meyve aksam tavuk bakkagıt ya da etli yemek 4 yemek kasıgı yoğurt 3 dilim tam bugday ekmeği aksam ara öğün 1.5 galeta son ara öğün 1 meyve sabah ve aksam yağsız tuzsuz salata serbest
Zayıflamış mıyımmm nasılım sorusu?
sabahları yumurta 30 gr peynir 4 dilim tam bugday ekmeği 8-10 tane zeytin omlet varsa zeytin yok öğlen 200ml kefir yoğurt ya da süt 3 galeta 1 meyve aksam tavuk bakkagıt ya da etli yemek 4 yemek kasıgı yoğurt 3 dilim tam bugday ekmeği aksam ara öğün 1.5 galeta son ara öğün 1 meyve sabah ve aksam yağsız tuzsuz salata serbest
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzeller güzeli! Ben Fit Meli, Melis. Öncelikle bu harika değişimin için seni kocaman tebrik ederim tatlım! 🎉 65 kilodan 55.4 kiloya inmek gerçekten inanılmaz bir başarı. Hedefine doğru emin adımlarla ilerliyorsun ve bu azmin takdire şayan. ✨ Kendine iyi bakmaya devam et. Yeni bir diyet & beslenme sorusu sormak istersen, her zaman buradayım canım! 💪💖