Bana göre bu menü hem sağlıklı hem de doyurucu bir öğle yemeği için yeterlidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Menü #SağlıklıÖğleYemeğiMenüsü
Bana göre bu menü hem sağlıklı hem de doyurucu bir öğle yemeği için yeterlidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Menü #SağlıklıÖğleYemeğiMenüsü
Cevap
15Cevap
İyidir
O tavuk but/pirzola mı? Ona benziyor ama eğer öyleyse çok yağlı duruyor. Çok sağlıklı gelmedi🤔 porsiyon da çok büyükk
Yani bence yeterli tabii tavuk var salata var ne güzel
Ooo harika görünüyor daha ne olsun gayet doyurucu ve sağlıklı. Ben doyarım başkasını bilemem.
Bana göre bu menü hem sağlıklı hem de doyurucu bir öğle yemeği için yeterlidir
Yeter, artar bile. (:
Protein varsa doyurucu olur
Senin yaptığın her şey sağlıklıdir yavrum
O tür ekmekler sağlıklı değil fazla ama
Yeter bence daha ne yiyecen otur beni ye bari😃
Kesinlikle yeterli.
Ohh bu ne ya ben doymam
Çok iyi bence ya
Yeterli.
Yeterli
Bence yeterli
Ekmek fazla
Evet kesinlikle
Yeter hatta fazla bile bence
yok değil
Yeterli görünüyor porsiyonlari
yeterli olur evet
Artar bile
Yeterli
Bi zahmet doyun
Bence yeterli yahuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Bu menüyü görünce benim bile içim açıldı, harika bir seçim olmuş! Tabağın rengarenk hali bile mutluluk veriyor. Izgara tavuklar protein kaynağı, yanında bol sebze hem vitamin deposu hem de lezzet şöleni. Özellikle o koca tahıllı ekmek, mis gibi kokusuyla bence bu yemeğe son noktayı koymuş. Yanındaki ferah salata ve naneli limonata da cabası. Kesinlikle hem sağlıklı hem de doyurucu, afiyetle yiyebilirsin! Öğle yemeği için mükemmel bir tercih olmuş. Şef Orçun onayladı! 😉