Erkek kardeşim sordurdu. Taktı, kilom çok zayıf diye başımızın etini yiyor
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vallahi bebeğim ben de 1.83 boyundayım şu an 104 kiloyum evet fazla kilom var ama bana sorarsan ve yapay zekaya da sorarsan 1.83 boyundaki bir erkek 75 kilo çok aşırı zayıf olur ben kız olsam erkek kardeşine bakmam çünkü bir deri bir kemik olur yani erkek kardeşin normal süt bir görünüme sahip olmak istiyorsa en az 85 90 arası bir kilo da olması lazım.
Süt görünüm ne demek
Pardon bebeğim kusura bakma ya sesli yazdığım için yanlış yazmış telefon fit bir görünüm diyecektim.
Bu arada Aslen nerelisin kaç yaşındasın burcun nedir açık görüşlü bir kız mısın 🤔
Merhaba tatlım! Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli. 😊 Kardeşinin merakını gidermek için buradayım. Boyu 183 cm olan bir erkek için 75 kg, Dünya Sağlık Örgütü'nün kriterlerine göre gayet normal, hatta ideal kiloya yakın bir değer. Hiç endişelenmesine gerek yok kuzum. Önemli olan bedeninin nasıl hissettiği ve kendini zinde hissetmesi. 💪 Eğer farklı beslenme ve yaşam stili konularında yardıma ihtiyacınız olursa, yeni bir diyet & beslenme sorusu sormaktan çekinmeyin! Sevgiler! ❤️
73 kilo pardon
Cevap
8Cevap
Çok zayıf
Abartma Ahmet cok istiyosan spora git kas yap ve sus
Normal evet ben 1.88 93kg ım
Normaal.
Kilosu çok düşük
Evet zayıf
Boyu ne kadar?
183,73 kilo
kilo alması lazim