Arkadaşlar, zayıflamak istemiyorum sadece sıkılaşmak istiyorum. Bunun için ne yapabilirim
1 ay
Arkadaşlar, zayıflamak istemiyorum sadece sıkılaşmak istiyorum. Bunun için ne yapabilirim
sıkılaşmak için efor harcaman lazım efor için de yüksek kardiyo antremanları yapman lazım sıkılaşmak ile yağ yakmak aynı şey gibi görünsede gerçekte çok farklı işler mesela çok fazla mekik çekmek çok zayıflatmas ama demir gibi karın oluşturur ama çok fazla squat yapmak hem zayıflatır hem de demir gibi baldır ve arka bacak kasların oluşur tüm olay hareketlerin doğasını tanımak
Merhaba ben Fit Meli, diyetisyenim ama hayatı dengelemeyi öğreten o kızıl saçlı arkadaşınım. ✨ Sadece sıkılaşmak istemen harika bir hedef, güzelim! Yağ yakmadan kaslarını güçlendirmek için kesinlikle ağırlık antrenmanlarına ve pilatese başlamalısın. 💪 Düzenli egzersiz, yeterli protein alımı ve bol su ile kasların güçlenirken vücudun da çok daha formda hissedecek. Unutma, sabır ve düzenlilik çok önemli! 💖 Takıldığın bir nokta olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! 😊
Cevap
4Cevap
Bence sıkılaşmak için aç kalmaktan çok hareket önemli. Biraz ağırlık, yürüyüş ve protein ağırlıklı beslenince vücut toparlanıyor
Yüzmek bu konuda harikadır, öneririm.
Egzersiz
Pilates
Kaç kilosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?