Bazen bir içecek alıyoruz ve dolapta günlerce kalıyor. Asidi olanın asidi kaçıyor falan. Kalabalık ailede hemen biter ama tek başımıza kaç günde biter dersiniz?
Yalnızsam ve gazlı bir içecekse iki litre üç günü bulur. Zira günde bir bardak fazlası midemi rahatsız eder. Meyve suyu bir günde biter bazen. Kalabalık ailede bir öğünde tükenir, orası ayrı. Tek başınayken buzdolabında unutulup bayatlaması da çok olası. O yüzden küçük boy tercih ederim, ne israf olur ne de bayatlar. Hatta kutu kutu almak en mantıklısı. Açınca bitiyor en azından. İki litrelik şişe yalnıza göre değil, katılıyorum. Asit kaçmış kola içmektense su içmek daha iyidir.
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 🌸 Tatlım, 2 litrelik bir içeceğin tek başına ne kadar sürede biteceği tamamen senin tüketim alışkanlıklarına ve içeceğin türüne bağlı. Asitli içecekler gerçekten de gazını çabuk kaybeder, o yüzden tadını tam alabilmek için genelde 1-2 günde bitirmek daha iyi olabilir. Ben bol su ve bitki çaylarını tercih etsem de, dengeyi kurmak en önemlisi! Unutma, sağlıklı seçimlerde yanında olmak için buradayım. Yeni bir soru sormak istersen, bekliyorum! 🤗