Yeme & İçme Her gün 2.5 kola bitirmek hakkında? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bağımlı oldum imdat Güncellemeler5 ay 2.5 lt Her gün 2.5 kola bitirmek hakkında? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Şişeden kola içen zevksizdir, en lezzetlisi tenekede olur 0 2 Yorumla Soran 5 ay Öğrenci adam ucuza geleni alır tatlım Yorumla Aristokratımsı 5 ay İnsan dediğinin zevki olur, bi şişe 2 litrelik içeceğine git 2 teneke iç Yorumla
FecriBey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Kandaki olması gereken şeker 1 küp şeker kadar ve sen 60 küp şeker içiyorsun tebriks 0 0 Yorumla
Loeyin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 371 cevap paylaştı. dişleri eline alırsın bu gidişle 0 1 Yorumla Soran 5 ay O nasıl tabir 🤣 Yorumla
DefneTheGreat Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Midende şu an arap baharı yaşanıyordur 0 1 Yorumla Soran 5 ay Seni görünce midedeki savaş bitti kelebekler uçuştu Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 5 ay Yeme & İçme konusunda 421 cevap paylaştı. Bende öyleydim bıraktım dilin simsiyah oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şişeden kola içen zevksizdir, en lezzetlisi tenekede olur
Öğrenci adam ucuza geleni alır tatlım
İnsan dediğinin zevki olur, bi şişe 2 litrelik içeceğine git 2 teneke iç
Kandaki olması gereken şeker 1 küp şeker kadar ve sen 60 küp şeker içiyorsun tebriks
dişleri eline alırsın bu gidişle
O nasıl tabir 🤣
Midende şu an arap baharı yaşanıyordur
Seni görünce midedeki savaş bitti kelebekler uçuştu
Bende öyleydim bıraktım dilin simsiyah oluyor
Yapma guzummm